返回列表 回復 發帖
刺客
寵物狀態欄
寵物名字:坏蛋靈獸族
寵物級別:14轉684級
寵物性別:雄
寵物屬性:木
忠誠度: 100 死忠
善惡值: 65535 (正義)
狀 態: 生存
迴避率:99%
掉寶率:442

寵物素質
力 量:3023
體 質:0
敏 捷:1201
智 慧:501
耐 力:0
悟 性:83
攻 擊:722164
防 御:4085
魔 攻:166425

14轉路途中没人好PK
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-17 10:40 AM 發表
蛋蛋~~仲有无卡啊????

我想要啊!
成功贈送給 喵喵囡囡 ? 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 喵喵囡囡 ? 個 雙倍經驗卡!
原帖由 囉你命3千 於 2008-4-17 12:09 PM 發表
我又要卡卡
囉你命4千
原帖由 x12345 於 2008-4-19 03:08 PM 發表

how are u doing?
好美的图:014: 还有吗:014:

怪物死了另尋怪物
獲得 117 寵物幣,貢獻給家族 14 寵物幣 善惡值 +10 倉庫數量已滿,自動丟棄 大型HP藥水

原帖由 x12345 於 2008-4-19 04:50 PM 發表

得这个,你想用ar?我可以用返只兔子
谢谢你:014: 用在寵物自定形象:onion14:
原帖由 x12345 於 2008-4-19 04:56 PM 發表

想出街追女仔ar?:onion05:

我去觉觉猪lor
猪里见
原帖由 baBysTrawbeRry 於 2008-4-19 05:55 PM 發表

HAHA..GIV ME :光爆術領悟之書..
OR SUMTHG ELSE GIV ME?
I WAN HONGKONG..HAHA
成功贈送給 baBysTrawbeRry ? 個 光爆術領悟之書!

成功贈送給 baBysTrawbeRry ? 個 大型MP藥水!
原帖由 hongting 於 2008-4-21 12:20 AM 發表
can sen me some 雙倍攻擊卡 please it is very slow
成功贈送給 hongting ? 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 hongting ? 個 雙倍經驗卡!
原帖由 公子 於 2008-4-21 06:32 PM 發表
怪物死了另尋怪物
獲得 104 寵物幣,貢獻給家族 12 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 必殺之劍

剛剛打到唷,有人要嘛
:onion05: 免费的:onion05: 没人要???
原帖由 公子 於 2008-4-21 10:00 PM 發表
免費:onion31:

等我考慮下

咁究竟係咪有人要呢?
用寵物幣20跟你买
原帖由 yfgary 於 2008-4-21 11:50 PM 發表
我出21... :onion31:
今天22号了
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-22 12:17 AM 發表
多謝    pangck    ,     yfgary     ,   坏蛋小子   ,  小笨笨    ,toyo888   以及   jo 美女   個日出手 幫助      :onion14:      :onion14:

我等你們 全部  上來:014:
才不要幫你:onion14:
原帖由 公子 於 2008-4-22 12:20 AM 發表
你地認真架:019: :019:
假的吗
原帖由 yfgary 於 2008-4-22 12:29 AM 發表
22號... 咁你就要送把必殺之劍我啦...
还没有打到