返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 12:05 PM 發表
系啊~~阿大话姥姥msn有毒呀!!
哈。。哈。。阿大的咪一样有毒。。

你收到他地的msn传送不知名的网址给你个阵。。你唔开就得咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 12:14 PM 發表

我争少少就X野喇.....好险...
哈。。哈。。咁你下次就小心D啦。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-20 12:25 PM 發表

甘他地带毒既知唔知呀???
哈。。哈。。可能是阿大D梅毒喎。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 12:32 PM 發表
个源头响靓姐个度黎既咯。。。
哦。。噢。。靓姐传梅毒给你???!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-20 12:39 PM 發表
又想讲咩啊。。系佢既毒乱咁飞,飞黎我度唔小心按错就中咗咯。。。:019:
唉。。阿大就是唔够定力啦。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-20 01:11 PM 發表

:024: :024: 系米身痒啊!
哈。。哈。。一讲就来料啦。。真系够火喎。。

回復 #2066 walala 的帖子

哈。。。哈。。她是爱你才找你来打咯。。这D就叫打者爱也啦。。
原帖由 walala 於 2008-5-20 08:33 PM 發表

是这样的吗。。。
唔是你又想是咩喎。。
原帖由 vwwo 於 2008-5-20 08:48 PM 發表

被爱者,顺手俾人打多几下!
哦。。靓姐又咁好火的。。咦。。我都是闪人先了。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-22 07:28 PM 發表
等下还有很多人要 你的如果你不会识做
哦。。要D咩呀。。讲来听下好喎。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 08:03 PM 發表

我第一个!!!!
咩来架。。。点解我唔知架???
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 08:07 PM 發表
阿大话:如果阿4再唔放相上黎,好多人会 他.
所以我依家排紧队等只秋
唉u。。你咁都叫做兄弟呀。。咁样对老四。。唉。。都唔预埋我。。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-22 08:27 PM 發表

哪~你排队呀~~无打尖呀
哈。。哈。。咁我磨定刀架啦。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-22 10:50 PM 發表
啊2,阿3真系好兄弟。。:onion31:
哈。。哈。。这样野重驶讲的咩。。
老四。。。午安了。。去吃饭了吗??