返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2009-1-5 10:45 AM 發表
點解呢次無貓貓姐嘅呢?
哈。哈。猫乸D相。。仲未上架。。你放心。。包你看到。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
嘿嘿嘿。。。讲到咁高兴啊。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 01:31 PM 發表

你系捉不到我的
咕咕。。。过儿来保护你。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 01:35 PM 發表

等你来加多一脚踩死他。。
讲边个先。。讲咕咕就唔得。。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 01:37 PM 發表

你几时那么“护主心切”jeh?
嘿嘿嘿。。。我有张你独家的照片。。你要唔要啊。。
原帖由 jclai 於 2009-1-5 01:38 PM 發表
你枯枯都不来。。。可以打她。。
我在度。。咕咕的精神就陪伴在我左右了。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 01:39 PM 發表

过儿!! 过儿!!!

我真的 “ 爱在心里口难开”
哦。。咁唔讲。。。来做啦。。。噢。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 01:40 PM 發表

那个讲他表面好开心但是暗里流泪那个。。。
嘿嘿嘿嘿。。。一开二的感觉。。。嘿嘿。。真是几暗地流泪架。。
原帖由 jclai 於 2009-1-5 01:41 PM 發表
肥过儿和瘦枯枯。。
噢噢。。妒忌???
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-5 01:41 PM 發表
我也有,还有昨晚的经典照!
边个架??唔好呱。。唔好咁。。
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-5 01:47 PM 發表

ee....忽然间老细入黎左,我闪啦...

(希望xx手机和xxx相机掉进水...或者memory card有问题... )
哈。哈。。。你这句嘢已经让我开始做嘢了。。
原帖由 mun2 於 2009-1-5 01:49 PM 發表

米系咯!! 佢咕咕只可以佢讲的
我没讲过咕咕。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 01:50 PM 發表

哈哈哈哈。。他琴晚踢你落车啊。。你对他咁绝?!
哈哈哈。。。。可能是猫乸因奸不遂啊。。怀恨在心。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-5 01:50 PM 發表

一开二??么野一开二?
嘿嘿嘿。。私底下讲你知。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-5 01:51 PM 發表
真得很羡慕你们玩得很开心...
你咪假。。我有你等相在手。。