返回列表 回復 發帖
原帖由 3va 於 2008-8-22 07:26 PM 發表

相信我。。
真的。。
我看不懂。。
哦。。。我记得了。。你是牛奶妹的朋友。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 07:27 PM 發表

你最衰啦。。。仲讲 打话。。。
哦。。有人撑腰就咁寸。。。哈。哈。
原帖由 3va 於 2008-8-22 07:29 PM 發表

誰講的??
哈。。哈。。你心虚啊。。哈。。哈。自己踢爆自己。。牛奶妹你都知了。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:10 PM 發表

哈哈哈。。是。。是。。我是一只可爱又幸运的肥猪。。
哈。。哈。。是啊。。仲是好好吃个只。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 08:16 PM 發表

中了捐一半...
哦。。我中左。。全陪是你的。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:20 PM 發表

你咪吃甘多烧猪。。小心你的身体啊!!
哈。哈。。你拿我定啦。。你咪以为咁讲就没事啊。。
原帖由 蓝云 於 2008-8-22 08:25 PM 發表

不是叫你别太贪心了吗。。。。
哈。哈。我地烧给他。。烧够一亿。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:35 PM 發表
钱啊。。。 请你来啦 。。。。
哈。。哈。你真是发钱寒啊。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 08:39 PM 發表

奖金取消咗架...
哈。。哈。。没人讲过取消喎。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:40 PM 發表

你唔好教坏人啊。。。
哈。。哈。i1又扮好人了。。咁我做衰人咯。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-22 08:43 PM 發表

你又知?!你点知我是一只可爱又幸运的贪钱肥猪??
哦。。可爱啊。。真是咁可爱。。。嘿嘿。。嘿嘿。。嘿嘿。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 08:44 PM 發表

边度有衰人啊...
害你担心又伤心的衰人咯。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 09:00 PM 發表

...坏男人在哪里啊..
你的坏男人来了。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 09:03 PM 發表

....多了好多衰人啊
唉。。。原来。。我唔是你唯一。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-22 09:22 PM 發表

有几好啊...
忙到看我唔到。。我走了。。