返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-5-15 12:29 AM 發表

顺手屈埋拒请!!
吓。。你要咁对我D打工仔嘛。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 walala 於 2008-5-18 01:34 AM 發表

不过你的线好。。。。。
吓。。我用紧rm77一个月的喎。。。
原帖由 toyo88 於 2008-5-18 12:34 PM 發表

依家好像rm60几咋...仲包埋电话线租金....
唉。。真系给他地玩死啊。。
原帖由 walala 於 2008-5-18 08:30 PM 發表

那要去换了。。。
唉。。咪一样要给钱。。。:019:
原帖由 walala 於 2008-5-19 03:08 AM 發表

还剩回10多噢。。。。
唉。。我惊到时又多多限制啊。。

回復 #3088 夜雨馨 的帖子

哈。。哈。。咁你就要来多D啦。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-25 02:45 AM 發表

你找死啦~~我來打劫你先真, 快d捐出3千萬比我, 否則厲鬼x身(唔識打果個字)
哦。。(缠)打chan就找到了。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-25 11:19 PM 發表

纏身~~噢~~明白了, 我用速成, 唔識隻字, 就點都打唔出
哦。。算啦。。过去左啦。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-26 01:01 AM 發表

睇佐你果個字, 我就識啦
多謝你呀
噢。。喵。。喵。。。我礼尚往来先。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-31 12:04 AM 發表
多謝大家關心, 發燒兩日,
今天總算沒再發燒啦, 只是咳到個肺跌佐出來一樣
我要去旅行, 千萬要快d好番, 唔想上唔到機呀:onion03:
喵喵。。你病好番就好喇。。来。。我地庆祝下先。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-31 12:47 AM 發表

重未呀, 而家重煲緊中藥, 我估~~起碼要食多3或4劑先會好:019:
咁你就要多D休息喇。。我等你好番再同你庆祝喇。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-5-31 12:59 AM 發表

多謝你呀, 我一好番一定通知你, 等你請食飯:onion18:
哈。。哈。。等你有来到马来西亚才讲喇。。
原帖由 wwinglin 於 2008-6-1 12:36 AM 發表

輝哥~~承你貴言~~昨晚咳到睡唔到, 今日個人散晒
我要去睡啦~~希望可以一覺睡天光
噢。。希望喵喵可以快D好番。:014:。。到时候我就可以见到靓靓的喵喵。。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 12:34 AM 發表
喵喵没上来
可能是她的病未好番晒咯。。
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 12:55 AM 發表

:onion03: :onion03: 挂住拒啊
咁都要等喵喵好番先喇。。乖喇。。唔好吵喵喵。。