返回列表 回復 發帖
请问要多少瓶蓝药水才能顶police的攻击呢???
2000++瓶
我还是放弃。。。。。。
倒不如用那些钱帮忙合成
原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 03:34 PM 發表

我而家用咗1500萬度,不過唔知hahakl仲有冇合成喎...
我咪未有再合成住囉...
刚推出新套装时,我自己试合结果用了差不多三千万
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。

回應 tatmingtai 第 5679 篇文章

我用了三千万不包括装备钱。。。。。只合成了三件神佑而已
五千万大概可以合成一套神佑多一件或两件
世間最珍貴的不是‘得不到’和‘已失去’,而是現在能把握的幸福。
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-30 03:57 PM 發表

哈哈,,
咁貴一套~~

不要你用5000萬合藥水球仲抵~~
鬼叫我喜欢那套装备漂亮咩
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-30 04:07 PM 發表

哈哈~~
收隻狂一名~~
我都係~~
不過真係太貴~~
点解你会知咯
我已经很低调
原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 04:08 PM 發表

一轉用1500粒度就足夠啦,用多都冇用架...
我合成700粒来用都叫辛苦。。。。。1500粒。。。。
你的手指不会累吗
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-30 04:14 PM 發表

當做手部運動啊~~
这一两天有啊帮家族合成宝石,简直是狂按像--->
原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 04:16 PM 發表

已經慣哂啦...
瞓緊都會按mouse...
甘你有没有梦游咯有就好啦,半夜梦游升级加赚钱
原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 04:21 PM 發表

有3億不如等收息~~~
我地d中產階級都係收息過活架啦...
不知3億的利息有几多叻
的息加埋加埋不知可以买几多张十二倍经验卡呢
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-30 04:23 PM 發表

咁又係~~~

q版用左10幾億tvb買左1000張15倍經驗卡,,==''
1000張如果我用的话。。。。。不用一个月进了前十名
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-30 04:25 PM 發表

3億一日有120萬息,,==''
如果我有三亿。。甘我一日不是可以买一张十二倍经验卡
有三亿几好
原帖由 tatmingtai 於 2009-3-30 04:31 PM 發表

哈哈~~
打劫到佢1個%都發達啦~~
他的钱怎样赚回来伽
对于我来讲打劫到佢0.4%都發達啦
原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 04:47 PM 發表

Q版皮利斯
----------------------------
我諗佢係打咗2年寵物打返黎...  
早知两年前我也来这个网站玩宠物啦甘今天我就可以来派经验卡啦
原帖由 cas.cas 於 2009-3-30 05:13 PM 發表

我最初唻tvb都係dl下日劇...
好後期(上年中度)我先開始玩股票,玩家族咋...
你就好啦!!我和你同一年注册。。。。但是。。。。我在新年时才知道有宠物玩
不然