返回列表 回復 發帖
加埋我一齊傾吹 , 有冇問題呢   
房  @.@  
5249# ForeverEver

妳有幾恐怖      
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
房  @.@  
你好啊~﹗﹗
summei0529 發表於 2009-6-20 04:14
你好 !    豬流感   係你果邊既醫院有冇應接不暇
房  @.@  
嘩!你咁講架
pangck 發表於 2009-6-20 04:19
彭少走佐過黎這邊吹

唔怪得搵你唔到啦  
房  @.@  
入 我 的 廚 房  @.@  煮 佐 先 至 講
h2o 發表於 2009-6-20 04:18
屙完就要睡下        
房  @.@  
你成日話人地有病~
summei0529 發表於 2009-6-20 04:25
佢成日話人有乜野病呢   
房  @.@  
我驚訓左唔會再醒喎
h2o 發表於 2009-6-20 04:28
記得透氣咪會醒囉      
房  @.@  
無咩事哦~~~ 你向邊家?
summei0529 發表於 2009-6-20 04:19
你係咪想講   係邊家醫院呢  
房  @.@  
D"送"sat住左個喉嚨透唔到氣
h2o 發表於 2009-6-20 04:35
拿通渠果支野插落去   乜都通啦   
房  @.@  
你好。。我不恐怖的啊。。
ForeverEver 發表於 2009-6-20 04:39
大家  forever 好 ,   你不恐怖  咁咪好可愛囉
房  @.@  
我好想看到多了一个人哦。。。。
蓝云 發表於 2009-6-20 04:44
係咪我呢     

房  @.@  
兄弟!! 好野!!!咁都俾你諗到
h2o 發表於 2009-6-20 04:46
唔好野
                        好野係當舖
房  @.@  
係男既?
summei0529 發表於 2009-6-20 04:49
冇分別

男期綸劍   

女既就媾通囉  
房  @.@  
好像就是你啦。。。
蓝云 發表於 2009-6-20 04:52
only maybe

that's mean not me la  
房  @.@  
oooo......maybe means still having some percent is u....
蓝云 發表於 2009-6-20 04:56
uuuuuuu     percentage not enough

i think not me lor  
房  @.@