返回列表 回復 發帖
好深下哦
summei0529 發表於 2009-7-7 02:27
唔係好深   
房  @.@  
唔係好明
summei0529 發表於 2009-7-7 02:30
係想死我啊
房  @.@  
係嘛~
summei0529 發表於 2009-7-7 02:44
唔洗講出口 , 心照得囉   
房  @.@  
係度苦候妳  
房  @.@  
月頭點肉酸法呢   
房  @.@  
見到我有冇好d   
房  @.@  
見到靚仔囉   
房  @.@  
以前冇 , 依家有  
房  @.@  
係論壇其中一版可以見到  

睡覺啦

心美晚安
房  @.@  
你们还是不知他做了什么事吗。。。。。。。做了酱多坏事你们还要帮他。。我也不想讲了
jclai 發表於 2009-7-7 22:25
  佢做佐乜野壞事    ,    請你pm我

吵夠未
房  @.@  
你有办法令佢戒开分身冒充人瘾?
cck_my 發表於 2009-7-7 22:50
我唔識佢  ,  但我覺得你地打落水狗打到有d過份  ,又加上當事人同我講佐佢唔會再返黎 tvboxnow  , 以後吹水區靠晒你喇  

btw    果兩個富豪既野又唔見你咁落力
房  @.@  
果兩個富豪既野我唔清楚, 呢个骗子如果唔會再返黎 tvboxnow 你就受骗了, 呢D人敢做唔敢认, D朋友就个个撑住, 未知咩事发生, 如果有第3次绝对唔会放过佢 ...
cck_my 發表於 2009-7-7 23:16
唔知佢做佐乜野事搞到健哥仔火都黎埋呢  

俾d野我睇   ,佢呃佐d乜野
房  @.@  
貓貓~有無掛住我?
summei0529 發表於 2009-7-7 23:17
我卦住妳  
房  @.@  
hihihuhu 分身很多時候有理都說不清...
是非真假只有當事人清楚..雖然我不清楚發生jor 麽事..
但大家在這裡只是尋求開心...或者潛水一排給她冷靜點可能她會回來ga...^^ ...
yang5301 發表於 2009-7-7 23:21
我都唔知發生乜野事 , 係我睇唔過眼喳

打得咁大力  
房  @.@  
路過~~
feimiao0 發表於 2009-7-7 23:24
吃佐貓糧未  
房  @.@