返回列表 回復 發帖
原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:10 AM 發表。 

忘記之前的都 ok.. 你重頭再來一次 :-"
我過目即忘既人.....:-"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:11 AM 發表。 

你地.............................弓起:-O
?!?!?
唔好玩野!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:16 AM 發表。 
傲骨2006-10-20 21:07:17
天氣: 晴朗 心情: 高興
傲骨
作詞:盧國沾 作曲:譚詠麟 編曲:盧東尼

誰知我內心多苦悶 一切沒法如願
誰知我內心多苦悶 因我甚覺疲倦
但到底 這鬥爭沒有完 想逼我改變
有誰會知我心內  ...
近期你好像有好多心結.......:-O

赫親我......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:16 AM 發表。 

^:)^ 無研究過
未得.....
上面拖字訣......什麼都有拖沒有欠.......

原帖由 李嘉誠 於 2006-10-24 02:17 AM 發表。 

因為爆大冷 lo^:)^ ^:)^

真係無人知

講明冷 = 100%唔go馬
下次有比埋我.....

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:19 AM 發表。 

你用心感受 >:D<

;;) 過目即忘的... 一定不是你 :-*
我茅心乾嫁......

唔係我.....但我忘記左.....點算.....!?

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:24 AM 發表。 

你知唔知點解? 我幾個月冇見你;))
見我解決不了......下次出來 BOOK 定房.....
我地做出個未來啦......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:26 AM 發表。 

是但.... 反正都唔係咩好玩既玩意.. ^:)^
合影裸照......我等左好耐......>:D<

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:51 AM 發表。 
冇人回.......goodnight   my friend and baby
走左去意見區幫朋友......

SOR!!!

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 02:52 AM 發表。 
:cry 好擔心 比比 :'(
你有 20 萬食到佢屙都得.......

原帖由 Q版雲加 於 2006-10-24 02:35 AM 發表。 

你etl永遠唔開..............不過算喇>:D< i love u
SOR!!![-O<

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:07 AM 發表。 

...... 我講我屋企果個 bb =((
什麼事?!
發燒!?

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:10 AM 發表。 

係呀... 一點出左去急症室,而家仲未返 :'(
家中沒有退燒貼 & 藥嗎!? + 沖涼+用有水既毛巾"夫"......(我家 )
睇醫生係岩......不過來來去去都係咁......
我家都係......

打電話比佢啦.....帶佢既家人......

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:16 AM 發表。 
無心情... =(( off 了.... 88....
88:-*

原帖由 tRACY_ 於 2006-10-24 03:19 AM 發表。 

佢未訓覺前都無事的..

訓訓下好似熱熱地,已經比左 d 藥佢食,但加上佢呢幾日都有咳,訓訓下又咳得好犀利.....

屋企人擔心佢有事,所以帶左佢出去睇醫生... ...
下次你上來我處教你"秋" BB !?>:D<
或你教我都得......;))

咳係沒完沒了既.....冷親 BB 超麻煩.......
成夜都比佢咳醒......