返回列表 回復 發帖
:onion05: 我来啦
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #257 夜雨馨 的帖子

靓女你今天没做工hoh?

回復 #262 mk841 的帖子

~~不介意...其实我朋友都叫我b的~哈哈
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 04:08 PM 發表

我用streamyx
我也是~~
原帖由 mk841 於 2008-1-29 04:11 PM 發表

是哦~~我朋友也是用它。。。还好啦。
哎~ m'sia = can or not。。。。。。。。
你不是m'sia人灭
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 04:16 PM 發表

那我点唉你啊?:014:
请你:onion14: 先,得闲来坐
叫他废柴咯
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 04:20 PM 發表

哈。。哈。。鸡阿妹。。你的鸡哥在度啊。。
关你乜事
馨你几岁
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 04:26 PM 發表

我pm话你知
好啊~

回復 #295 wk.hoo 的帖子

绝对年轻过你

回復 #303 wk.hoo 的帖子

酱你讲你几岁
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 04:35 PM 發表

你pm给我先。。
不要,你讲先
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 04:42 PM 發表

你讲喇。。我都想知喎。。夜夜,你讲喇
你pm来..快点
原帖由 ed_teck 於 2008-1-29 04:53 PM 發表

我十七
哇,你好直接哦
原帖由 wk.hoo 於 2008-1-29 04:51 PM 發表

哈。。哈。。看到未啊。。
看到啦