返回列表 回復 發帖
原帖由 dk411 於 2008-6-21 06:35 PM 發表
老大你被人骗财骗色了吗!为什么$不见了那么多
我的確被騙了,是raylam168做的

如果你說寵物幣,我是用來買裝備同幫人啦

如果說tvb幣,是我賭足球輸晒:onion03: (好慘)

回復 #1024 GoGlay 的帖子

歡迎你加入兄弟幫寵物家族GoGlay:014: ,有問題或是需要什麼物品,可以在這裡問dk411 ,

他會負責給你
原帖由 哈哈魔 於 2008-6-22 11:22 PM 發表
搞了半天还没申请人会~!我晕!
歡迎你加入呀哈哈魔 ,有問題或者需要什麼物品,可以在這裡問我,我會盡力幫忙,開心打怪啦:014:
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-22 11:45 PM 發表
哈哈,这是你的福气哦dk411大人。。。欢迎新加入的成员哦
這不是dk411的福氣啦 jasonlcs87 ,應該是他的幻覺才對吧:014: (誰會暗示他越来越重要 )
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-23 01:03 AM 發表
大家不歡迎我嗎?
點解我一嚟就冇人回帖傾落去o架>_
飄飄 點會唔理你呢 ,只係各成員上網時間不同,所以回帖時間也不同

回復 #1040 dk411 的帖子

可悲的命运  還有要招魂這麼嚴重嗎

dk411你是最好的(希望),家族是不能沒有你的(裝備),萬一你走了我們會很傷心(就奇)

希望唔會激親你啦:014:
原帖由 Qkwow 於 2008-6-23 05:28 PM 發表
今天我要轉生了:014:
升到2轉有禮物送:014: ,加油啦
成功贈送給 yfgary 10 個 神秘寶石!

成功贈送給 hihihuhu 100 個 神秘寶石!

成功贈送給 doctor.n 1 個 神秘寶石!

成功贈送給 raylam168 1 個 神秘寶石!

成功贈送給 哈哈魔 1 個 神秘寶石!

每人都有

回復 #1062 jasonlcs87 的帖子

成功贈送給 jasonlcs87 10 個 神秘寶石!

原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 01:58 AM 發表

好多神秘寶石呀...我...是不是眼有問題...

我都想要神秘寶石...:019:
可惜太遲啦,我D神秘寶石送晒比各位大人:014:
原帖由 hihihuhu 於 2008-6-24 01:53 AM 發表

咁多謝呀 :014:    都講佐唔好給咁大份我囉      :onion10:     

??主? 會眼抽根咖  我都已經收到口頭警告   你想害死我呀

成功贈送給 bubu1109個 神秘寶石     
  ...
再送大人特別禮物:014:

成功贈送給 hihihuhu 100 個 喜糖!
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:25 AM 發表

您...怎樣...打到咁多...喜糖同神秘寶石的...教教我可以嗎?
要幸運加幸運同非常幸運,重有努力加努力同非常努力:014:
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:41 AM 發表

努力加努力同非常努力
說起來我也未曾打到過法神頭盔:onion03: 之前都是合成先有:019:

送個安慰獎給你

成功贈送給 毀滅者 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 毀滅者 於 2008-6-24 02:45 AM 發表

多到嘔...唔係掛...

我...我...我...11轉先得2粒神秘寶石...咁咪好...無運氣
11轉只拿過2粒神秘寶石,我相信這記錄好難有人破

唔緊要啦,再努力D就得
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-24 02:48 AM 發表
你们斗送啊?都送给我啊
給你現金獎:014: