返回列表 回復 發帖
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-28 01:47 AM 發表
做么我们的色相很差吗?:019:
就是你們的色相太好:onion10: ,我怕我襯托唔起大家
原帖由 Qkwow 於 2008-6-28 09:37 AM 發表
俾人惡意pk, 打死左呀..
点樣睇邊個殺死我??:onion03:
我要報仇
平時記得關了PK呀 ,競技場裡面有記錄的

回復 #1185 gracetoh 的帖子

謝謝你gracetoh ,如果有興趣玩寵物打怪,到時再加入啦
原帖由 Qkwow 於 2008-6-28 12:24 PM 發表
什麼時候用雙倍經驗卡最好呢:onion05:
當你覺得自己升級升得好辛苦,好想快D升級時,就用他啦
原帖由 Qkwow 於 2008-6-28 12:27 PM 發表

睇唔到邊個殺死我:onion03:
唔通係 ,好驚呀
原帖由 samchoi777 於 2008-6-28 06:28 PM 發表
可以送我《王者疾靴》,《王者圣甲》,《王者之墜》...我很需要...pls
:onion03:
剛才給了你一套
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-6-28 09:54 PM 發表
出咗街大半日...返嚟見到隻寵物俾人打死咗...嗚!
平時大家記得到事務所關了PK功能,那樣就不怕被人惡意PK啦,話比你知丫飄飄
其實攻擊你寶寶的是我因為我得唔到你ge心,我都要你的寵物

以上亂講
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-28 10:15 PM 發表
晓碧,我就来追到你了,哇哈哈:onion31:
jasonlcs87你追曉碧,重要就離追到 ,為什麼你們會這樣,難道愛情就是由打怪開始

jasonlcs87是不是你打怪時唔覺意,不自覺打中了曉碧的心,令他心動

祝你們幸福啦

回復 #1201 jasonlcs87 的帖子

我知道,我亂講咋:014:
原帖由 GoGlay 於 2008-6-29 05:29 AM 發表
重設點數選法師以後一下就到200級啦!!!
終於可以1轉啦~~~

請問一下, 到可以轉生的等級後要馬上轉比較好還是繼續練下去? 繼續練下去的好處在於?? 轉生時點數會增加嗎?
還有... 轉生應該選那個系/族比較好??? ...
到達可以轉生的級數時,不要繼續升級,因為轉生後沒有附加效果,我自己覺得轉生做精靈族比較好,因為光屬性,加上用光爆術的話,

對上暗屬性的怪時傷害會增加,而且後期的怪暗屬性也不算小,覺得這選擇會比較有效率,希望我冇估錯啦

給你王者套裝,用這個打怪啦

成功贈送給 GoGlay 1 個 王者之劍!

成功贈送給 GoGlay 1 個 王者之墜!

成功贈送給 GoGlay 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 GoGlay 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 GoGlay 1 個 王者疾靴!

成功贈送給 GoGlay 300 個 紅寶石!
原帖由 GoGlay 於 2008-6-29 05:06 PM 發表
快要4轉了, 聖騎士裝和法神裝要去哪裡打啊??? 4轉後還要繼續用法師嗎??
聖騎士裝備要6轉地圖先可以打到,而法神裝備要8轉或以上地圖才可以打到(不過很難打到)

你可以試下其他職業,不一定要做法師

回復 #1209 假書僮 的帖子

我之前買左小小,現在不能再買:onion03:
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-30 03:34 AM 發表
好难升啊
不會啦:014: ,用倍數卡啦 ,同埋去MM館打(怪獸經驗比較高)

成功贈送給 jasonlcs87 2 個 雙倍經驗卡!

成功贈送給 jasonlcs87 1 個 三倍經驗卡!

回復 #1213 jasonlcs87 的帖子

在野戰冒險裡面左下方,縹緲幻境下面就是MM寫真館(這是10轉寵物地圖,你暫時未入到去):014:
原帖由 GoGlay 於 2008-6-30 02:24 PM 發表
5轉了.. 想來嘗試刺客... 英雄套裝要多少錢買啊??
我是不收錢的:014: 最重要各成員開心就好

成功贈送給 GoGlay 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 GoGlay 1 個 英雄之墜

成功贈送給 GoGlay 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 GoGlay 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 GoGlay 1 個 英雄之靴!