返回列表 回復 發帖
要說經驗卡,其他版本寵物的確有多幾種倍數卡例如5,8,10,15倍,100倍我也見過

不過不同寵物版本,裡面的裝備和物品設定也不同(我已經打過7個論壇的寵物 )

希望遲一點這裡升級的寵物版本會加多點新元素
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-11 11:46 PM 發表
hah???我还真的不知道咧!!! 老大我要
你想要什麼啦jasonlcs87 你唔講我唔知呀
原帖由 babababy919 於 2008-7-11 11:53 PM 發表
我打咗咁耐(2轉150) ,得一張雙倍攻擊卡
送多兩張比你

成功贈送給 babababy919 2 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-12 12:17 AM 發表

我要你啊,能吗? 5倍经验卡啦!
要我 都好wo ,5倍經驗卡這裡是沒有的 ,給你一張3倍啦

成功贈送給 jasonlcs87 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 12:28 AM 發表
thx~!!但係我都係唔捨得用~~!!
用啦 ,快些升級會好一點,當你的寵物轉數高些,就會容易打到好裝備賺寵物幣
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 12:40 AM 發表
但係......................4萬幾蚊~用一陣,都係唔捨得@@
快些升級好,信我啦 ,我打5分鐘怪隨時都有10萬(當然要計埋回收裝備啦)

原帖由 topone424 於 2008-7-12 12:44 AM 發表
支持
多謝你topone424
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 01:23 AM 發表
試吓用啦~佬大送到一定要用~ 好緊張,第一次用~ccccccccccccc
什麼 ,原來這是你第1次 (用經驗卡),搞到我都緊張埋一份
原帖由 Qkwow 於 2008-7-12 09:12 AM 發表
王者頭盔  頭盔 HP回復速度+50%
防禦力:+350
職業要求: 任意 性別要求: 任意
等級要求: 1轉/100級 最高 99 轉  
1 14888 qwer9393

貴重宝物在二手市場也越來越賤了
王者頭盔只是$14888
這是好事還壞事呢 ...
沒辦法,這個裝備太容易打到,所以價錢很低
原帖由 afpd 於 2008-7-12 11:54 AM 發表

谢谢老大,不过这几天没上班,所以没玩了,老大不要怪我升得慢喔。(我是上班才玩的)
上班玩寵物真幸福 這樣我希望你升快點(代表你天天都要工作冇假放 )
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 12:21 PM 發表
第一次打到神秘寶石!!!!!哈哈哈!!!!!
這個物品值錢哦  ,恭喜你呀baby (babababy簡稱)
原帖由 babababy919 於 2008-7-12 02:08 PM 發表
賣2500000~ccccc有無人買呢~
應該有人買啦 ,如果拿到喜糖暫時不要用,等你掉寶率到400先用就最好

使用喜糖的效果是隨機增加攻擊,防禦,掉寶率或其他,基本上是用來加掉寶率用的,也是能夠賺寵物幣的好物品
原帖由 Qkwow 於 2008-7-12 04:58 PM 發表
三倍經驗卡又唔見咁平
3倍我冇晒啦 ,打到1張2倍卡給你

成功贈送給 Qkwow 1 個 雙倍經驗卡!
原帖由 demoncross 於 2008-7-12 05:27 PM 發表
@___@ tooo long didnt lvling le >""< summore everyday work work work
唔緊要啦,工作要緊,有時間記得上來tvbnow

成功贈送給 demoncross 1 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 doctor.n 於 2008-7-12 07:42 PM 發表
佬大
可以給我一些復活寶石嗎?????????
成功贈送給 doctor.n 20 個 復活寶石!