返回列表 回復 發帖
原帖由 topone424 於 2008-7-12 07:48 PM 發表
bubu1109 我夠2轉啦~~可唔可以俾王者裝備我??
當然冇問題啦

成功贈送給 topone424 1 個 王者之劍!

成功贈送給 topone424 1 個 王者之墜!

成功贈送給 topone424 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 topone424 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 topone424 1 個 王者疾靴!
我兩樣都打唔到呀

希望快D打到神秘寶石同喜糖,冇晒錢用
原帖由 afpd 於 2008-7-12 11:04 PM 發表
老大,可不可以给我一套刺客裝備,我6轉打算轉刺客玩玩
冇問題

成功贈送給 afpd 1 個 英雄之劍!

成功贈送給 afpd 1 個 英雄之墜!

成功贈送給 afpd 1 個 英雄頭盔!

成功贈送給 afpd 1 個 英雄護甲!

成功贈送給 afpd 1 個 英雄之靴!
原帖由 jjj9930 於 2008-7-12 11:15 PM 發表

你要我【送神秘礼】给你吗大哥
咁又唔好,你自己用啦 需要幫忙我會找你
原帖由 stephenhor 於 2008-7-13 01:13 AM 發表
老大我也要三倍經驗卡同红宝石,不够用啊
先給你這些

成功贈送給 stephenhor 2 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 stephenhor 500 個 紅寶石!
原帖由 stephenhor 於 2008-7-13 01:45 AM 發表
老大mikeyap 好像要入会
未見到mikeyap申請入家族
原帖由 babababy919 於 2008-7-13 07:17 AM 發表
老大我想要復活石~
成功贈送給 babababy919 20 個 復活寶石!

回復 1520# 的帖子

有這麼利害嗎我
你現在是刺客,要到5轉才能轉職,到時你可以試下玩騎士或是法師,樣樣都試下冇壞丫
死圖其實沒所謂啦,反正大家可以自定形象

還有轉生選擇種族,不是最貴就一定最好,要看你打那個地圖,還有裡面的怪獸是什麼屬性而定

這裡打怪我覺得比較適合用精靈族(光)或者魔神族(暗)
原帖由 Qkwow 於 2008-7-14 12:31 PM 發表
三倍經驗卡  野戰過程中,怪物經驗三倍,30分鐘內有效 200000
道具店都是買廿万, 二手店要卅+几万?
二手市場是賺錢的地方 ,大家買物品時要多多注意,二手市場有機會價錢貴過道具店
原帖由 ice.key 於 2008-7-14 04:35 PM 發表
老大你要復活石問我拿就可以...不用去二手市場買呀
買野當然要比錢 ,不用在意啦
剛剛打怪一入去就打到聖騎士頭盔

lucky
原帖由 jjj9930 於 2008-7-14 05:16 PM 發表

我和你一样也刚刚打到神秘寶石
看來我們要改改家族名 ,改做兄弟幫幸運寵物家族
原帖由 jjj9930 於 2008-7-14 05:49 PM 發表

哈!哈!哈!好。【兄弟幫幸運寵物家族】很特别支持你!
我刚刚又打打聖騎士劍2
聖騎士劍跟聖騎士劍2有什么不同???
聖騎士劍如果和其他騎士裝備一套使用是會有裝備技能(額外增加攻擊力),聖騎士劍2就沒有了,聖騎士劍2在這裡是沒什麼用處