返回列表 回復 發帖
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 06:01 AM 發表
復活石~復活石~復活石~2000一粒好貴~                                                                                                                                                    老大......... ...

成功贈送給 babababy919 20 個 復活寶石!
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 07:11 AM 發表
thx~係咁死~~~~~~~~~打到無心機~!!
現在你的職業是刺客,應該不會這麼容易死 迴避率是多少 也可以用分身打
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 07:50 AM 發表
其實我e+去邊度打好??老大~
雪原仙宮吧
原帖由 Qkwow 於 2008-7-15 09:43 AM 發表
老大, 送你一個小禮物.之前你幫我的實在太多了
珼在我己10轉了
小小心意, 唔成敬意

早排聽見你沒有這個, 我賣一粒神祕宝石, 又買左幾張, 送給你一張,
希望你用得著啦 ...
好感動,有禮物收 ,不過都係你用啦,等你升快D賺多D寵物幣,到時再送份大一點的禮物給我

成功贈送給 Qkwow 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 afpd 於 2008-7-15 10:30 AM 發表
老大我7轉,有没有奖励?
送張卡比你 等你快D升上8轉,8轉地圖開始有機會打到法神裝備(不過好難打到 )

成功贈送給 afpd 1 個 三倍經驗卡!
原帖由 B-Win88 於 2008-7-15 03:14 PM 發表
long time no come le...
得閒多些來啦
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 02:14 PM 發表
喂喂~老大,大細超~我都三日升4轉啦~!!
沒有大細超啦給你這個,比較適合你用,去6轉地圖打怪啦

成功贈送給 babababy919 2 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 02:51 PM 發表
ice.key~~!!王者疾靴自己人買有無得平??
這個給你

成功贈送給 babababy919 1 個 王者疾靴!
原帖由 babababy919 於 2008-7-15 03:40 PM 發表
老大~呢套你令去幫人~~
我都送番D野比你 自己睇下啦
原帖由 Qkwow 於 2008-7-15 04:46 PM 發表
老大你唔接受我........................................................的禮物
我有唔接受嗎 唔記得 等你多D寵物幣先啦,到時比咩我都收
我再重複cck_my大人的留言給大家看,希望犯錯的成員改過啦

[嚴 正 聲 明]

由于再发现有人用分身开户口骗取加入奖励TVB 20000元后转到其户口, 多达十几个分身户口, 现在限定此人在3日内将钱归还,

否则将禁止访问, 而所有分身将被删除! 再次警告所有人不得用任何非法手段骗取兄弟帮一分钱, 如果要钱可以联络高层,

我们一定帮得就帮! 除此之外, 大家可以参加兄弟帮所举办的活动以赢取丰厚奖金!

~ 兄弟帮高层
原帖由 stephenhor 於 2008-7-15 06:13 PM 發表
大老不要我了,
不會這樣啦 攻擊卡比較適合你(暫時),用攻擊卡時去6轉地圖打怪啦

成功贈送給 stephenhor 20 個 復活寶石!

成功贈送給 stephenhor 2 個 雙倍攻擊卡!

成功贈送給 stephenhor 500 個 紅寶石!

原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-15 09:02 PM 發表

老大也不要我了 哈哈。有东西拿吗?
成功贈送給 jasonlcs87 1 個 xx寶石!
原帖由 jasonlcs87 於 2008-7-15 11:20 PM 發表

=="老大你。。你。。。
是否太開心呢 還想再要嗎
原帖由 afpd 於 2008-7-16 07:28 AM 發表
终以熬到8轉了
谢谢老大一路走来那么帮忙我,老大我想对说一句真心话
: 。。。。。。。。。。。。。老大。。。。我爱你 ...
不會吧 難道你的心意也和我一樣