返回列表 回復 發帖
歡迎你加入weare ,有問題或需要什麼可以在這帖找我,家族倉庫裡也有裝備,你可以自行去拿
原帖由 afpd 於 2008-7-17 11:17 AM 發表
我的家族不是兄弟帮的,但是寵物永远是兄弟帮的,不知有没有薪水拿呢?
,我自己私人給你一個神秘禮物

成功贈送給 afpd 1 個 xx寶石!
原帖由 ice.key 於 2008-7-17 03:14 PM 發表
老大我又要禮物..~~
ice.key你是女仔嗎 病就多D要休息下,不要打怪啦暫時,可以看看tvbnow其他區的帖子

見你病就送你一份特別大禮     成功贈送給 ice.key 10 個 xx寶石!
原帖由 weare 於 2008-7-17 04:00 PM 發表
thanks , 能不能送几张2倍经验卡啊? 刚刚从0升到130了.  THANKS 送红宝石.
現在你1轉也沒有,我不建議你用經驗卡,因為太早用到4~5轉開始你就會覺得很難升級,不過也給你一張攻擊卡用住先

成功贈送給 weare 1 個 雙倍攻擊卡!
原帖由 ice.key 於 2008-7-17 04:56 PM 發表
我以前都是把性別這欄保密咗...~~~我一直都是女仔呀..~~hehe..~~
我一路都以為你係男仔 知道後有D驚(喜)
可惜我冇晒tvb幣換比大家 ,我是寵物區最窮的幫主
原帖由 ice.key 於 2008-7-17 08:22 PM 發表
叫假書僮俾錢你..~~~哈哈...~~之後換俾我.....最多俾你收少少手續費啦...~~~哈哈...~~
咁又唔得,我自己是不會拿幫會的錢 你先留起寵物幣,我遲小小換給你
你的職業不是刺客嗎 如果你轉職做法師,到時候問我拿就可以了,而且法師裝備我的倉庫其實不多
原帖由 weare 於 2008-7-18 04:57 PM 發表
老大现在急需些钱转生啊, 和要多一点红宝石啊, 最好多些.  最好也送些法師的书啊
剛剛給了
原帖由 demoncross 於 2008-7-18 05:09 PM 發表
老大,我復活寶石
成功贈送給 demoncross 20 個 復活寶石!
babababy919你用這把劍啦,要用這個先有套裝技能,用聖騎士劍2是沒有的

成功贈送給 babababy919 1 個 聖騎士劍!
原帖由 xenos68 於 2008-7-18 06:50 PM 發表
哈 想不到咁快就打到3件王者裝
lucky
的確很快 給你另兩件,一套裝備用啦,會好一點

成功贈送給 xenos68 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 xenos68 1 個 王者疾靴!
原帖由 weare 於 2008-7-18 08:15 PM 發表
太好了.2转了, 老大能送一套王者吗?  很快就需要一套法师啊. 太高兴了.
冇問題

成功贈送給 weare 1 個 王者之劍!

成功贈送給 weare 1 個 王者之墜!

成功贈送給 weare 1 個 王者頭盔!

成功贈送給 weare 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 weare 1 個 王者疾靴!
原帖由 假書僮 於 2008-7-18 08:51 PM 發表
http://www.tvbnow.com/thread-297244-12-1.html
大家想賺tvb幣,就去這裡啦
原帖由 babababy919 於 2008-7-18 09:11 PM 發表
唔係兄弟幫d人都可以??363754
我想應該唔得