返回列表 回復 發帖
我巳升到二轉了, 但發現升級高, 打到手軟, 我一轉用刺客, 二轉用騎士, 三轉我應用什麼職業才好, 我想用法師, 但我不知如何分配才可快升級.
升級卷軸是如何用的, 我不懂用, 巳賣了不少及給了家族了, 可否解答我

寵物家族倉, please 增加多些王者套裝, 高級武器防具只有英雄套裝, 最好加上聖騎士套裝 ,
原帖由 yfgary 於 2008-3-19 01:08 AM 發表
發現有唔少會員同時拿王者同英雄, 各拿一套, 而佢地的職業並唔係刺客(因為只有刺客先可以用到英雄套裝). 明顯唔係自用.... 亦有人拿完裝備走 ...
你們可以像其他家族,   註: 參加本團同寵物家族 所得的金錢同裝備等 如退出要全數交還!
(此舉是為免欺騙家族既行為出現),

便可以免
有人拿完裝備走, 我巳到 5 轉 了 很希望有高級裝備拿, 英雄套裝要 8 轉才可以拿, 因為我希望要王者裝備. 我可以用法師快升級到 8 轉, 但我希望拿多些物品, 來換錢, 我見家族沒有雙倍金錢卡, 送上 5 張 到倉庫, 小小支持, 請勿見笑.

Help, 不知點解, 我打打下怪獸, 寵物會無故死亡, 不是給怪獸直接打死, 我已關 PK 位, PLEASE

時間在 24/3 2:00-3:00 巳死了五次無故死亡.
哈哈, 先前打到聖騎士盔甲, 用平價拍賣, 很後悔價錢太平, 但我見是小fai 買了, 都不錯起碼是自己寵物家族買的, 我打到王者聖甲 .  現缺高級頭盔和項鏈,

回復 #331 小fai 的帖子

yes, 缺王者頭盔和項鏈

回復 #333 小fai 的帖子

thank you :onion05: :onion05:
巳收到, 多謝,     我見家族沒有金錢卡, 送上20張雙倍金錢卡.
Hi !     我也祝大家愚人節快樂!     我已打到7 轉 大家努力.

和Thank you  小fai   解答 我問題

原帖由 四爺~~ 於 2008-4-2 05:23 PM 發表
到時需要先!現在暫時唔需要住

多謝先!

不過我想問!點解三倍經驗咭會變左十二轉先羅到!

唔係十轉咩?
是呀!!!!  何解要十二轉先羅到!  :onion10:
我沒有去拎, 太晚上來   
我只打到 英雄之劍 和 英雄之靴:onion14:
早晨!  起身打怪
我現在先開始呀, 今晚要努力升到9 轉:014: :014: