返回列表 回復 發帖
巴閉咯,自己開新店
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你都見喇,話兩句就自己開店。。。。。
我都話喇,佢養唔熟架!!!
我個心一向都係向住你架...
雪貓咪 發表於 2010-7-30 11:44 AM
我都見唔到。。。。。
呢d叫日積月累炸...
雪貓咪 發表於 2010-7-30 11:47 AM
唔系好明嘙!!!
果只跟佐晴晴返工
lhy92725 發表於 2010-7-30 09:44 PM
我返工唔帶寵物架!!!!
你地吹水駛唔駛咁快吖
你慢啫!閃
pangck 發表於 2010-7-30 11:42 PM
我要返工啫。。。。
羅雪仔你好出現喇
唔知攔咗去邊。。。
我最掛住.....................羅................雪...............................仔.........................
做咩篤爆人地老公仔姐
雪貓咪 發表於 2010-7-31 01:04 AM
你今日系電話唔系咁回复我咩??!!
我係果便打招乎問左你啲野,你重未答我喎!
pangck 發表於 2010-7-31 01:20 AM
系咩。。。我去睇睇。。。。
我係果便打招乎問左你啲野,你重未答我喎!
pangck 發表於 2010-7-31 01:20 AM
答咗你喇!!!!
覆返你啦!
pangck 發表於 2010-7-31 01:30 AM
點解冇拉拉問D咁嘅嘢。。。。。
哈哈
寵物店有咩寵物?
~嘉~ 發表於 2010-7-31 01:35 AM
拖住條骨嘅骨貓、傻貓、雪做嘅貓。。。。。。