返回列表 回復 發帖
原帖由 山棻爺爺 於 2008-12-22 12:53 PM 發表
ok 啦 無咩特別..
正在想遊戲可能搞個(搞笑對聯比賽)

妳又最近点啊.....
ok啦!!我嚟度落咗场大风雪啊!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 山棻爺爺 於 2008-12-22 02:23 PM 發表
大风雪... (我未看過下雪)
小心身體啦.....
妳住那裡.....
我住哪里
半个地球咯!!
我去
原帖由 CC517 於 2008-12-24 11:57 AM 發表

Thank you.

You too.
猫仔

首靓野俾你叹

MERRY X 'MAS
~~~靓婆婆~~~
MERRY X'MAS

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-6 12:50 PM 發表
吃杂饭咯!
小白疯人馆,大放送啦!21各神秘金楼!每个210000tvb
我有无份
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-6 12:57 PM 發表
生日..... Happy...
边个生日
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-6 12:58 PM 發表
那你就得去试看下你的运气咯!
睇吓点
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-6 01:01 PM 發表
不怕啦!反正有21个那么多!
如果真系咁唔好运拿唔到咁点算
婆婆。。。送俾你听

婆婆&魔猫
早晨啊!!
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 11:43 AM 發表
真爱...早晨呀
猪爷
你老人家最近好吗?
婆婆
你点解见到猪爷咁开心
婆婆见我唔到
我回家 啦!
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 11:56 AM 發表
回錯左...
係問真爱妳.....

见到你只烧猪头,所以咪开心咯!!
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-8 12:04 PM 發表
係要來跑金樓用喲..好像有衝勁喲...
回来咯!!