返回列表 回復 發帖
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:16 PM 發表
喵囡 唔好走, 返黎...
:014: :014: :014: 船长~~~~~~~~~~為咗你,我返嚟!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:21 PM 發表

hi  靚女

你好啊
有咩想傾我倍你傾ㄚ
:onion31: :onion31: 边位啊??唔識你喔!!!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:25 PM 發表
hkec,
哈哈, 自言自語區? 幾好丫!! 叫佢申請啦! 非佢莫屬~

喵囡,
我仲係好眼訓...
我o既工作終於7788喇 (感動)
我可以安心地放假!!:onion05:

嘉兄,
你依個自戀狂...頂你唔順! ...
船长~~~~:onion05:

你终于做到7788啦!!:onion14:

我等你返嚟啊~~:014:
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:25 PM 發表

喵喵妳要唔要加入我地無限家族呀。:014:
海海&嘉嘉你地不如轉家族啦。
好啊!!我過去~~~

有无得做大先???:014:
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:30 PM 發表
喵喵~ 以我依d 懶懶閒o既效率, 做到今日都差唔多!

嘿...唔駛ot, 哈哈...可嘉可賀! :onion14:
船长~~~~你终于得闲啦!!

我又可以专心同你倾计啦!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-5-14 04:26 PM 發表

你 好啊

我叫  嘉:014:   
nice  to meet you
:onion05: :onion05: :onion05: 你好!!!

去冲杯茶饮下先~~:onion14: :onion14: :onion14:
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:34 PM 發表

做大有好多種解釋,妳指邊種。
:014: :014: :014: 做到,同你一样!!!!

有无啊??:019: :019:
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:35 PM 發表
好热闹啵~呢度~
:014: :014: :014: 靓仔叔叔~~~~~~~~人地好挂住你啊 !!!
原帖由 海盜 於 2008-5-14 04:36 PM 發表

哈哈, 我要扮忙甘同你傾計!
好高招. 好忙好忙好忙甘打字!!
噼嚦啪啦...
摩打手甘, 哈哈~
人地以為我係度趕緊唔知咩野重要文件甘添呀!
嘿~ ...
扮呃人??唔係甘好喔!
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:38 PM 發表

我都挂住你 J~
靓仔叔叔,最近见你既时间,都比较少喔!!

回復 #416 海盜 的帖子

点解我唔使甘做既???
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:43 PM 發表

依家我既工作时间比较漂忽d.......温食......唉.....
好似好耐无同你水过甘既???
原帖由 hkec 於 2008-5-14 04:42 PM 發表

係占士比,我開頭都唔知。
我自己睇就同妳一樣冇乜分別。:014:
:019: :019: :019: 但系我觉得好似有分别甘既???

回復 #425 海盜 的帖子

船长~~~~~你都可以嘎!!:014:
原帖由 toyo88 於 2008-5-14 04:54 PM 發表

我锡返
依家先发现~~~~~~~~

原来靓仔叔叔系~~~~~~~~~~

太可怕啦!!!