返回列表 回復 發帖
大家 午安   ﹐ 轉了新場 新的2009兄弟帮吹水区
一于放只牛旺一旺個場先 ^_^
☆╭┐┌╮☆°.﹒
╭┘└┘└╮∴°☆°
└┐..┌┘─╮∴°
╭┴──┤牛轉 ├╮
│o o│乾坤 │●°
╰┬──╯   │ ∴°﹒
☆ ˍ|ˍ/ˍˍˍˍ/∴☆.

心 想 事 成

不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
各位 晚上 好 ﹐ 吃飽啦 ?

我浦頭啦。。
原帖由 ginnys 於 2009-1-1 11:40 PM 發表
大家好 ﹐我返黎啦 。 剛剛吃完麥記 發財漢堡包 辣到半死 >。<
咁 Nice .  各位我又浦頭啦 ~
原帖由 ginnys 於 2009-1-1 11:56 PM 發表
1000 ﹐ 盡量吹 ﹐ 今晚少了 NicNic , 發不到功力
我都miss nicnic
原帖由 yling10 於 2009-1-1 11:57 PM 發表
他等下应该就回来了。。
From 馬六甲到新山 ﹐is too far take time
原帖由 yling10 於 2009-1-1 11:57 PM 發表
他等下应该就回来了。。
From 馬六甲到新山 ﹐is too far take time
Welcome home nicnic
你一回來我就有power 啦
Hi ! mickey
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 12:49 AM 發表

原来你还在啊
剛才我login 不到 server ,
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 12:51 AM 發表

有这样够力咩
有你一起唱雙黃 ﹐ 勁D ger
今晚 好多女仔 wo
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 12:55 AM 發表

还要唱歌啊?
不發功 ﹐如何霖女 啊 ﹐要用下D skill 。
原帖由 yling10 於 2009-1-2 12:59 AM 發表

做么对我你就是那么无话可说。。
我都OK kar , 好多野講 kar .
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-2 01:03 AM 發表

你知道的
又用 盡在不言中 & 無聲勝有聲 。 This skill