返回列表 回復 發帖
不知道 Jay  cooking what ? 杯面 ?
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-2 02:48 AM 發表

叫外卖可能比较快的。。。
半夜了還叫外卖
邊個想訓 ﹐就去訓 ﹐ 明天可以玩過
原帖由 1739jay 於 2009-1-2 02:54 AM 發表

no la 把汤弄热,再炒个菜,简单的就吃饭囖
半夜三更 吃饭 ?
原帖由 h2o 於 2009-1-2 02:58 AM 發表
我要去吃晚飯...
88 all
bye , see u
原帖由 1739jay 於 2009-1-2 02:58 AM 發表

hungry la dun like cup noodle ,no choice
O i c . now u become
原帖由 chuu 於 2009-1-2 03:00 AM 發表

就来爆啦。。。
加油 啊
Jay u live alone ?
法国 咁遠啊
预埋我一份 ﹐ 邊道上飞机先 ?
我 在大馬
靠我們仨個人 暴
原帖由 lengzaino7 於 2009-1-2 03:08 AM 發表

去你附近的。。周公机场集合

就会遇到我们这团的啦!!
先到先等
MY which state ,  me Perak
Yeah .... close 1000