返回列表 回復 發帖
無人......

打卡

收工
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 02:25 PM 發表
想死啊!这么早收工。
back to work..........................
打卡............開工 (老板, 記得給加班費)
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:13 PM 發表
what time....
does it matter!!?
原帖由 hendytiu 於 2008-9-5 06:20 PM 發表
hey..小母鸡!你好啊!
大公雞
真 怪 誕 呀 又 有 趣 你 望 望 公 園 裡
有 四 百 隻 雞 雞 喔 喔 喔 是 何 家 的 不 知 道

何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 小 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 公 雞 ? 何 家 猜 !
何 家 母 雞 ? 喔 喔 喔 !

真 怪 誕 呀 又 有 趣 你 望 望 公 園 裡
有 四 百 隻 雞 雞 喔 喔 喔 是 何 家 的 不 知 道

猴 子 哥 哥 熊 先 生 松 鼠 妹 妹 牛 叔 叔
黃 狗 爸 爸 羊 媽 媽 來 猜 來 猜 唷!
原帖由 hendytiu 於 2008-9-5 06:26 PM 發表
小母鸡!  你还没睡的啊!
my friend was having problems with her bf...went out to have a drink with her...now can't zzzZZZzzz
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:22 PM 發表
你又在看东看西。。
眼不用來look look see see, 唔通用來發青光!!!
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:27 PM 發表
small yam yam你会唱歌。。。
這個是QQ俱樂部, 一齊娛樂應有盡有~
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:33 PM 發表
是不是少了公鸡。。
噢....少了個"大"字!!
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:34 PM 發表

我是酱的
不得了 一見這種光, 真身便無所遁形
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:39 PM 發表
我就是不写。。。
點解唔寫喎 ....唔通jc....
原帖由 qqbubu 於 2008-9-5 06:44 PM 發表
点解啊!yam yam
這種光會令yam yam件皮草變色...好恐佈架~
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:45 PM 發表
你好美哦
你好.....特別啊..喜歡鬼佬?
原帖由 jclai 於 2008-9-5 06:58 PM 發表
喜歡你。。。。。
唔該你轉個LOOK先至有得傾~