返回列表 回復 發帖
小弟是来乱的。大家记得吃晚饭
4461 發表於 2019-6-17 04:52 PM
呢個晚餐; 睇見都唔識餓...
靓女一年返一次香港?
lhy92725 發表於 2019-6-17 01:55 PM
都算係㗎! 我明年可能會去探外婆 !
有D人真係少少感冒就戴架啦
lhy92725 發表於 2019-6-18 10:55 PM
我出外就戴, 保護皮膚; 免受 UV 損害! 而家去到 8 度呀!
樓上樓下各位早
CC517 發表於 2019-6-19 10:50 AM
貓e 生, 我講定晚安+再會!  
我呢边真系要过10度比你啊
lhy92725 發表於 2019-6-19 02:14 PM
十度 g ma; 今天還要得起 !
道個歉又無承諾,叫人點信
CC517 發表於 2019-6-22 11:49 AM
我睇新聞; 見到而家咁狀況; 真係有d擔心...
果班人米摞晒美国基金咯
大啦叭 發表於 2019-6-22 08:44 PM
我聽到d傳聞; 示威 遊行 有錢收; 唔知真定假...
有咩邊個比架,屋企小朋友有去行,無人收到錢喎
CC517 發表於 2019-6-23 11:09 AM
唔係你屋企d小朋友; 我估係攪事嗰班人! 朋友轉發俾我睇 ! (我唔知到係唔係真㗎 ! )

(侧闻 價单)

今次佔領行動行情:

-$600 出場費,會有口罩。
-$1000 行前啲。
-$1600 要向前衝擊,要推撞。
受傷$10000/每天,入醫院$100000安家費。
律師費免。

-$3000 女仔向前行,要推撞。
受傷入院,一切雙倍。

-如被判坐監,參加者推上過報紙,可以申請移民,案底冇影響,美加、歐盟。若過去有輕微案底,冇坐過監,今次可以一併處理。
法論功唔係中國人咩,關鬼佬乜事
CC517 發表於 2019-6-23 09:14 PM
我估...死人美國佬想攪亂中國; 香港亂左; 阿爺咪頭痕囉! 佢地唔抵得中國強大呀!
你真係咁諗...
你可以來香港長住下就知點解D人咁大怨氣...仲有, 一個地方有二百萬人上街遊行除左當地政府應該冇一個第三方國家可以有本事搞出來的 ...
go2david 發表於 2019-6-24 10:15 AM
我意思唔係第三方國家攪出黎, 係佢地襯你亂; 加多一腳呀 !
貓E 早晨
chan200308 發表於 2019-6-24 10:56 AM
陳Sir 和 貓e生 早晨!
咁又係呀. 不過呢次風波好大機會係香港政府一手一腳搞出嚟, 而家無端端俾美國有位入, 相信中央都應該慶到出煙
go2david 發表於 2019-6-24 11:09 AM
唉...我雖然唔係香港; 但我很多親戚, 例如外婆佢地係香港; 我好擔心㗎!
manyiu 晚上好
chan200308 發表於 2019-6-24 11:11 AM
陈Sir 好心水清; 知到我度晚上, 而家8:40pm, 嗰天仲好光, 已經開始日長夜短啦 !
如果在大陸,佢地會話發放假消息罪名,就會被消失了
CC517 發表於 2019-6-24 11:39 AM
應該定罪啦; 亂咁 up; 影響民生 !
一D都无事,我寻日先落过去,风平浪静,买野嘅买野,食饭嘅食饭,都系甘开心
lhy92725 發表於 2019-6-24 12:11 PM
多謝你既 update !