返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2009-3-6 11:48 PM 發表

西门兄。。。多久没遇到你咯。。。
哈哈.......很久不见哦.....妳还好吧...
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 mickeybblim 於 2009-3-6 11:51 PM 發表

你吃咗药啦..

不好半夜起身啊..

我应该就不卖他D股..keep住先
刚刚吃了.....D药好散...开始有D
爹2句就睡觉嘞......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 蓝云 於 2009-3-6 11:54 PM 發表

很少见你出现哦。。。我还好。。。
哈哈...工作啊....新年后到现在直落没休假过..... +OT.......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 蓝云 於 2009-3-7 12:01 AM 發表

原来是忙着赚钱啊。。。病了就去休息吧。。。。
真的要睡觉嘞......现在WE 改天再谈.......
大家早抖..............
民间尽管有真主
民众最终是苦主
呢度全场最大旺.......大家好啊.............
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 mickeybblim 第 75024 篇文章

哈哈........知我者莫若妳....
听日冇做野,玩夜D咯......
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 mickeybblim 第 75051 篇文章

没有........只想呆在家......
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 蓝云 第 75054 篇文章

明日假期嘛.......哈哈......
民间尽管有真主
民众最终是苦主

回應 mickeybblim 第 75079 篇文章

只因平时工作太累啊...........................
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 jnc3688 於 2009-5-4 01:36 AM 發表
人都跑光了
你回来是多余的
喂........?先生.... 有个多余既入咗嚟嘞........ 早晨...........
民间尽管有真主
民众最终是苦主
有冇睇错啊.............!!!
啊婆既贴3日冇人嚟过.............??????????????
同佢顶下................
民间尽管有真主
民众最终是苦主
猫兄....好久不见哦......新年快乐.............!!!!!
民间尽管有真主
民众最终是苦主
哈哈.....很久没进来咯.......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
猫猫。。。。好耐冇见嘞。。。!
入嚟打声招呼。。。。。
民间尽管有真主
民众最终是苦主