返回列表 回復 發帖
你梦到谁
来金山顶 發表於 2009-9-25 08:48 PM
没看到你~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
而是...回忆里的他~~~
你可以给现金。。。看医生你也怕
来金山顶 發表於 2009-9-25 08:49 PM
等我开银行先~~~

我不是怕~是不喜欢~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
好采没见到我
来金山顶 發表於 2009-9-25 08:55 PM
做么要这样讲呢??
放不下的,
不是现实中的那个人,
利息几多。。
来金山顶 發表於 2009-9-25 08:57 PM
还没开啦~~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
我说说的
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:01 PM
哦~~
还有什么要说说吗?
放不下的,
不是现实中的那个人,
开了还得了。。。一分钱都拿不回
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:04 PM
我没那么臭~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
说一世都说不完
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:07 PM
那就慢慢说吧~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
你拿我的钱去买车。。。我那里拿得回
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:08 PM
都有钱了~~
盖麻还拿你的钱哦~~~
放不下的,
不是现实中的那个人,
你说开了银行就买车
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:15 PM
有钱开银行自然就有钱买车了呀~~
不是吗~~~
放不下的,
不是现实中的那个人,

梁静茹 - 情歌

时光是琥珀 泪一滴滴被反锁
情书再不朽 也磨成沙漏
青春的上游 白云飞走苍狗与海鸥
闪过的念头 潺潺的溜走
命运好幽默 让爱的人都沉默
一整个宇宙 换一颗红豆
回忆如困兽 寂寞太久而渐渐温柔
放开了拳头 反而更自由
慢动作 缱绻胶卷 重播默片 定格一瞬间
我们在 告别的演唱会 说好不再见
你写给我 我的第一首歌
你和我 十指紧扣 默写前奏
可是那然后呢
还好我有 我这一首情歌
轻轻的 轻轻哼着 哭着笑着
我的 天长地久
长镜头 越拉越远 越来越远 事隔好几年
我们在 怀念的演唱会 礼貌的吻别
陪我唱歌 清唱你的情歌
舍不得 短短副歌 心还热着
也该告一段落
还好我有 我下一首情歌
生命宛如 静静的 相拥的河
永远 天长地久
放不下的,
不是现实中的那个人,

Kelly Clarkson - Because Of You

I will not make the same mistakes that you did  
I will not let myself  
Cause my heart so much misery  
I will not break the way you did,  
You fell so hard  
I ve learned the hard way  
To never let it get that far  

Because of you  
I never stray too far from the sidewalk  
I learned to play on the safe side so I don t get hurt  
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
I am afraid  

I lose my way  
And it s not too long before you point it out
I cannot cry  
Because you know that s weakness in your eyes  
I m forced to fake  
A smile, a laugh everyday of my life  
My heart can't possibly break  
When it wasn't even whole to start with  

I never stray too far from the sidewalk  
I learned to play on the safe side so I don t get hurt  
I find it hard to trust not only me, but everyone around me  
I am afraid  

I watched you die  
I heard you cry every night in your sleep  
I was so young  
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else  
You just saw your pain  
And now I cry in the middle of the night  
For the same damn thing

I try my hardest just to forget everything
I don t know how to let anyone else in
I m ashamed of my life because it s empty
I am afraid

放不下的,
不是现实中的那个人,
是我搞错了
来金山顶 發表於 2009-9-25 09:32 PM
是你不明白我的意思~~
放不下的,
不是现实中的那个人,