返回列表 回復 發帖
大家唔好意思!!!头先老细一直系度我正式宣布
第一期 估楼游戏正式结束
大家想唔想知啊~~?
可以再改?
goldmonk 發表於 2011-10-27 10:39 AM
时间到啦~改唔到~等下一期再估啦
vaio38         4 秒前         TVB 100000 元                 積分轉出
BeiDouChef         14 秒前         TVB 100000 元                 積分轉出
yxx01         24 秒前         TVB 100000 元                 積分轉出
kelvintophoto         34 秒前         TVB 100000 元                 積分轉出
happy721022         42 秒前         TVB 100000 元                 積分轉出
mr2907         52 秒前         TVB 100000 元                 積分轉出
k23bb         1 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
hongtan0         1 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
bchew         1 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
civicboy1969         1 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
orchids         1 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
寻梦者         1 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
eqwai         2 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
cycfs         2 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
lhy92725         2 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
CC517         2 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
kstan337         3 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
chowold2         3 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
ADTVB         3 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
SweetLemon         3 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
go2david         3 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
goldmonk         4 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
zzleezz         4 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
山棻爺爺         5 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
真爱难求         5 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
lilitan008         5 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
静候轮回         5 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出
tnehchuan         5 分鐘前         TVB 100000 元                 積分轉出

开估第一期 : 2555

接下来,再估咯~不过等下先,等我pm辉哥
因为每一期每人都可拿安慰奖,所以每一期的楼数不会留着给大家继续踩
到了新的一期,暗楼重set,如果在限定时间有人踩中/估中/或者同时有人一起估中&踩中,累积奖金就平分
第二期就请大家稍等一下吧~
2555 not a 好”二头 you lie to us
ADTVB 發表於 2011-10-27 11:06 AM
如果你是想到是幸运号码就错啦
所谓的“好二头”就是“开头是二”,你试下用广东话来讲“好二头” (少少走音)
我都话左啦,d奖金唔系白白送嘎~加上我每一期都给安慰奖
你班人,如果某安慰奖点会来支持下里个帖
爷,
thank you X 2
yxx01 發表於 2011-10-27 11:21 AM
无晒客气啦

啊~~我ngam ngam想到~如果大家要改估,改一次从安慰奖度扣tvb1000 元
之后,个tvb 1000元 放去累积奖金度
大家话好唔好啊
我無所謂不過咁你咪好唔得閒。。。
SweetLemon 發表於 2011-10-27 11:27 AM
看下大家要不要先,如果同意,我就辛苦一下咯~最重要是大家玩的开心
如果你是想到是幸运号码就错啦
所谓的“好二头”就是“开头是二”,你试下用广东话来讲“好二头” (少少走音)
我都话左啦,d奖金唔系白白送嘎~加上我每一期都给安慰奖 ...
Shadowkail 發表於 2011-10-27 11:11 AM
目前有三个人赞成,一个反对
甘本某人中
吃饭啦~今日出去吃~
返来啦~
甘大家系唔系同意里个玩法啊?
爷爷真系好爸爸啊~积少成多
第二期好快开始嘎啦~~大家给d耐心
ngam ngam "pm" 左辉哥
等他回覆,我估今晚大家可以开始估
甘次好刺激,大家做好准备啦
甘大家想现在又来估,系吗?
好啊我PM左辉哥就达啦,来咯喔~