返回列表 回復 發帖
仲洗問,梗係玩貓貓,玩死貓貓
blueocean 發表於 2011-3-31 10:45 PM
玩 死貓貓好慘架喎...
玩唔死嘅
貓貓有N條命
blueocean 發表於 2011-3-31 10:51 PM
肥仔.. 你嚇走左貓啦.... 佢話要早抖喎....
she didn't go to sleep la
she is having a date with boys
blueocean 發表於 2011-3-31 10:54 PM
肥仔... 你死啦...骨貓姐係到呀.... 佢識咁多高層.... 你今次....大獲啦....
我想要欲仙欲死

blueocean 發表於 2011-3-31 10:59 PM
要乜呀....??? 唔通係.... 貓隻..-------->
JN... 你死左去邊呀............. 成晚唔見人.... 想走我數呀...
老馮  

today the internet is up & down, I told them + la, you paid CHEAP, you get SH!T
JackyNelson 發表於 2011-3-31 11:07 PM
唔好賴個網喎.... 衰人JN...
心可縱,言勿濫也;行可偏,名固正也
JackyNelson 發表於 2011-3-31 11:30 PM
扮高深呀... 我讀得書少... 唔明喎...
我off好多个tomorrow....
cammy8080 發表於 2011-4-5 06:18 AM
我都想日日 OFF 唔駛做...
JN今日放假悟使做喔,悟知入悟入黎呢
lhy92725 發表於 2011-4-5 09:01 PM
佢放親假... 實唔見人架....
off today
JackyNelson 發表於 2011-4-5 09:53 PM
嘩.... .... 你係邊到飄出黎架.... 你行路無聲架.....
JN

早抖...
JN.... 晴晴... POST 真人相... 上去睇下啦...
幫你托托啦.... 老細...
聽講 jn 破左產喎....
死肥仔...好多老細支持架..... 邊有咁易破...