返回列表 回復 發帖
咁快就开咗帖啦?
赢咗就可以出线了
赢几多反而係其次,最紧要係要赢啊
出半力啦,准备好周末的联赛啊
原帖由 reggieng 於 2007-11-5 09:41 PM 發表
我估费SIR会系周中轮换一下,集中火力对布力般流浪,始终流浪尼期个势相当强横,对另外三强也能保持不败
我个人希望PIQUE可以上场,等RIO休息一下
布力般队波比较暴力
我记得杰仔帮佢地改过个花名叫暴力般……
我林夏格维斯都係打欧联没打联赛了,佢比较易伤……

刚刚睇咗下,貌似东方卫视有得直播,咁就可以睇电视了,尽管评述係褒冬瓜,但係总比丹麦话、泰文果D容易听啦!
特别係泰文啊,完全唔知佢讲咩野,速度又比较快,好似轰炸机咁
丹麦话偶尔都有D外来词可以听得名,不过意思係唔係咁就唔知道了
今季电视没直播,係学外语的好机会……
原帖由 crashersus 於 2007-11-6 10:00 AM 發表

liu兄, 甘好学啊? 你住边度卡?
广州啊!兄弟呢?
原帖由 ljw1982 於 2007-11-6 06:13 PM 發表

哈哈哈!!rivaldo兄!去装一个卫星传播器啦!!:onion31:
那就可以看个痛快啊!!:014:
讲回球赛,今季blackburn的战绩好像不错啊!!
最好今场曼联可收收兵来打倒BLACKBURN!! ...
我都想,但係大陆私自装鍋犯法啊!
怕怕!
原帖由 reggieng 於 2007-11-6 06:43 PM 發表

睇东卫果阵记得将电视机音量关细,平时果两条友讲野劲细声,一有咩风吹草动好似嗌乜感嗌
好过没电视睇啦,睇电脑始终都好难睇清楚D人……
原帖由 老弟 於 2007-11-6 11:02 AM 發表
是的
蛮暴力的
但是暴力也是输给曼联

哈哈,呢张帖已经变咗曼联对暴力般的赛前讨论,比赛直播,赛后总结帖啦

讲返正题啦,听晚有几多位兄弟打算睇波啊?
原帖由 ljw1982 於 2007-11-6 11:01 PM 發表

又是喔!!我一定会看啊!!:onion31: 你呢??
一定睇啦,上轮顾住整即食面,搞到唔记得上嚟报到
今次唔同了,我买咗D合味道,直接加水就係了……
放一个据说係曼联的21人名单,今晚的应该会从中选11+7,希望对未参与游戏的朋友有帮助啦(包括我……)

范德萨, 库兹查克, 布朗, 奥谢, 费迪南德,维迪奇, 皮奎,埃文斯,埃弗拉, 辛普森, C-罗纳尔多,哈格里夫斯, 安德森,弗莱彻, 伊戈尔斯, 卡里克, 吉格斯, 纳尼, 萨哈, 鲁尼,特维斯
准备训觉了兄弟们,3点半见……
原帖由 我系一督屎 於 2007-11-7 03:35 PM 發表
今晚一球小勝拉。小組賽五使去得甘盡拉。
我觉得打4个左右会稳阵D咯
毕竟小组第一对曼联嚟讲係非常重要的
今年D比赛太正路了
小组第一基本上都係强队,而且我地最后一场作客罗马,如果我地净胜球同罗马差1-2个,咁样就好尴尬了
因为8个小组的第一基本上形势已出:国米、A米、皇马、巴塞、阿仙奴、车仔、利物浦果组情况未定,曼联小组亦未大定。如果利物浦最后两场赢塞,而波图赢唔到净返2场的任一场,咁样利物浦就应该会成为小组第一了。如果呢个时候曼联小组第二出线,由于第一轮淘汰赛有同国球队不相遇的规则,曼联的对手将会肯定係国米、A米、皇马、巴塞……求其一队,曼联都没必胜的把握。当然能冲破,曼联就是破茧,唔能冲过就对曼联今年的征程好大影响了。
相反,如果曼联係榜首,咁样各小组第二的球队就好大好多了。因此从争取三冠的角度上讲,曼联最好还是可以赢4球左右,确保最后一场对罗马时我地有一定的净胜球优势,令到罗马被迫同我地打默契波,咁我地就成功了。
相对而言,尽管周末的对手係暴力般,但係总体嚟讲,我地对暴力般还是有一定的信心的。而能场没压力的比赛,我地应该鼓励一D少上场的球员争取表现,希望佢地可以带动球队,打入更多的入球。咁样就係对曼联的最好结果了!
起床了,兄弟!
有没有人啊?早餐都准备好啦!
居然係pique入第一个波……
我响厅睇电视啊!
个波越位啦摆明就
卡力克二传顶中处于越位位置的tevez再弹到pique果度
强烈要求派彩比估中第二个入波係tevez的我……