返回列表 回復 發帖
貓姐  端午節快樂。。。
呢度唔敢唔會吃棕。。。
无饭开嘅喔
lhy92725 發表於 2013-6-13 10:49 AM
送你呢只嘢。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以為係傻貓
chan200308 發表於 2013-6-13 01:55 PM
好笑 。。。。
仲系踩单车返工啊
lhy92725 發表於 2013-6-13 02:06 PM
哈哈哈。。。這也好笑。。。貓姐你真系記得嘢。。。
貓姐  晚上好。。。網有d慢。。。系咁先。
貓姐 早。。。落街買嘢未啊。。。我都就出啦。。。
今日睇下有沒白昌。。。
买鱼啊?点整啊
lhy92725 發表於 2013-6-15 09:29 AM
煎咖。。。買細條d。。香脆。
系米属于咸水鱼黎架?
lhy92725 發表於 2013-6-15 09:36 AM
系呀。。。系掛?

兄弟幫父親節快樂

等我講喇:

我父親對我地幾兄妹都很愛護的, 極少打駡我地. 每天放工回家都俾斗零我地買零食 !

佢一路都用溫和政策管治我地, 使我地幾兄妹都自由快樂地成長 !

由細到大我都視父親為偶像, 我遺傳了父親的 型 英 帥  ...
chan200308 發表於 2013-6-16 09:42 AM
我的父親才是 型 英 帥 靚 正, 有相俾你睇咖。
不如等我先開始喇:

從我細个个時開始, 我父親對我地幾兄妹都係十分嚴厲既, 唔听話就係藤條炆豬肉. 唔做野就冇飯食. 一年只比5分錢零用錢. 到咗四張野个時都唔知勿野叫"ipad", "iphone".
大个咗做咗父親, 我卻無法 ...
pknoface 發表於 2013-6-16 09:22 AM
我爸爸也很嚴,問佢嘢唔出聲就系得佐,唔出聲但係望下你就系唔得。。
貓姐  多謝  爸爸節 獎。。。
貓貓 早晨。。。今日你好次話要出街。。。
貓姐 貓貓們  早