返回列表 回復 發帖
J神  早晨
真係多得你唔少。。。多謝
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
J神 早晨。
你ge情形就好次d人扮普通吃客去餐廳試吃。吃完之同負責人講我系何方神聖。
發問圖片遊戲:
他的名字叫什麼?

(他是香港演員)
(每人只可參加一次)
知道答案者請PM,不要發貼,歡迎參加   
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止  
(估中者可得10,000,000(1千萬獎金) ...
timmaxsing 發表於 2013-12-16 01:03 PM
J 神,我已pm。
J神  晚上好。。。
J神  早晨
J神,已pm。
發問圖片遊戲:
她的名字叫什麼?
(每人只可參加一次)
知道答案者請發貼,歡迎參加   
發問圖片會在H.K時間晚上23時正截止  
(估中者可得5,000,000(5百萬獎金) ...
timmaxsing 發表於 2013-12-19 12:58 PM
J神 你估我想講咩嘢?
我估你想話: J神你白無生生食塞米呀?

唔知估啱有冇獎金既呢?
pknoface 發表於 2013-12-20 08:59 AM
亂up。。。獎金你都拿到手軟。。。仲要。
J神  早。。。
凍阿,只差沒落雪。
如果我唔要就違背咗J神兄既宗旨咯. 呢度海賊会館既宗旨就係送錢丫嘛.
pknoface 發表於 2013-12-20 10:03 AM
所以我都系度盡量拿。
J 神  多謝獎金。。。
新遊戲  -  David Beckham
J神 早晨

chlonline 發表於 2013-12-21 08:35 AM
hmmmm,等我整個 cheese omelette早餐都好喔。。。
答案:楊丞琳金石良6 秒前TVB 10000000 元積分轉出 巧開來51 秒前TVB 10000000 元積分轉出 luke1681 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出 lovebearhl2 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出 HENRY_1683 分鐘前TVB 10000000 元積 ...
timmaxsing 發表於 2013-12-21 01:12 PM
多謝 J神
圖片遊戲 - 周杰倫。
J神 露營返來啦?(咁凍都露營?)

多謝 tvb 幣。。。

J 神 靈感 會館 or 工作方面?