返回列表 回復 發帖
今日小妹又day off
miss好...機機...仲仲...淫淫...工工G...鋒少大家都好
*柳飄飄* 發表於 2011-1-25 02:41 PM
飄飄咁早就恭喜發財啦
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good afternoon Miss and all
好耐冇見喇 Lain
Fian. 發表於 2011-1-28 01:03 PM
hihi Miss 天日點環境呀,出唔出黎呀
我喺屋企閉咗幾日關啦
Fian. 發表於 2011-1-28 01:02 PM
我都想閉下呀
shearfai 午安
Good afternoon Miss and all
預祝miss 生日快樂
小飛機 發表於 2011-1-29 11:02 PM
俊朗不凡姣鬆D 咁快就同預祝生日
去行左花市未呀
過年你放幾多日呀,有咩節目呢
Good evening Miss and all
Good afternoon everybody
gonkong 發表於 2011-1-31 02:36 PM
工工G又掛住玩facebook
Good morning Miss and all
恭喜發財! 祝大家萬事如意,心想事成,身體健康
多謝你 Fai Fai
係咪今晚食團年飯呀
Fian. 發表於 2011-2-2 07:51 PM
Miss 祝妳甜甜蜜密 ,身體健康
財源廣進,要三邊有三邊,要電視機有電視機
祝Miss 身體健康, 永遠美麗, 心想事成, 生活愉快
小飛機 發表於 2011-2-3 12:33 AM
俊朗不凡姣鬆D,祝你步步高升,天天向上,財色兼收,長射長有

評分次數

• 小飛機

Good afternoon Miss & all
聽日大年初一, 同各位拜個早年先
恭祝大家兔年~兔氣揚眉, 身壯力健, 青春常駐, 年頭好運到年尾
1264742恭喜發財1264741 ...
主任 發表於 2011-2-2 04:12 PM
淫淫鬆D,祝你鞭鞭有力,龍馬精神,事事順境,日日都開開心心
淫淫)))))))))))))))))))))
*柳飄飄* 發表於 2011-2-2 04:24 PM
飄飄,祝妳斗多d利是,發多d財,身體健康,瘦身成功!
miss有無睇saw7
shearfai 發表於 2011-2-2 09:18 PM
faifai,祝你兔年行大運,要風得風,要乳得乳