返回列表 回復 發帖
都係要落街賣煙
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good evening 玉樹臨風姣鬆啲 買完煙未呀, 去埋飲檸茶呀?
小飛機 發表於 2009-11-27 06:36 PM

煲緊啦,
我諗姣鬆有似當年伊面咁高瘦白 唔知個女主角叫咩名呢,應該做左人阿媽好耐啦
想dl呢條伊健檸檬茶廣告片落嚟可以點做呀?
我仲見到有柏芝同bosco, 都想dl埋呀, can u teach me?
*柳飄飄* 發表於 2009-11-27 08:02 PM
可以用 Realplayer SP
你唔好餓親喎, 我就食飽了
小飛機 發表於 2009-11-27 08:11 PM
大細都飽飽囉 姣鬆
good night 喇姣鬆啲 826792
小飛機 發表於 2009-11-27 08:32 PM
你仲早訓過我 Goodnite 姣鬆
即係點呀?
小飛機 發表於 2009-11-27 08:24 PM
如果有可以直接DL
Good afternoon miss and all
食咗咩呀, 睇 menu 架....食評吖唔該
主任 發表於 2009-11-28 12:00 PM
hi 主任 唔係有街街去咩
撻撻, 仲有咩好片呀?
小飛機 發表於 2009-11-27 11:16 PM
俊朗不凡姣鬆,你都整返條爛牛 形呀
機機:講真你個紫色頭唔掂..
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-27 11:55 PM
撻撻都換季啦
Miss 繼續失蹤
主任 發表於 2009-11-28 11:26 AM
尋日打通左miss電話,不過茅人聽
Hello 仲仲
乾咗塘喇...邊道都唔洗去嚕
主任 發表於 2009-11-28 04:43 PM
無貨賣 唔係掛
打通喎...今晚返
晏啲可能同佢宵夜
主任 發表於 2009-11-28 04:51 PM
好消息呀
我住大马~马来西亚你HK边区???
mickeybblim 發表於 2009-11-27 09:49 PM
靚靚mickey 我至愛馬拉妹架啦
我又嚟玩下~~~
喵喵囡囡 發表於 2009-11-28 04:35 PM
阿喵囡, 點解我睇唔到妳個頭像既