返回列表 回復 發帖
噚晚諗住上去揼骨, 點知個技師休息....
咪轉食飯囉, 跟住襟我機喎
尚限 4000~~~點知比佢襟咗 8000 ~~~乾塘嚕
主任 發表於 2009-11-28 06:18 PM
似俾人老笠多
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲 仲未訓...
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-28 09:16 PM
放假呀嘛 食野未撻撻
妳又學人練仙咩
食左煲仔飯..你呢?
榴槤蛋撻 發表於 2009-11-28 09:32 PM
我夜晚多數求其食 今日食面包

依套野幾好睇波
點解你會見唔到嘅???

但係我自己見到喔,係咪你眼花咋???
喵喵囡囡 發表於 2009-11-28 09:51 PM
老花就有 淨係見到妳係個X咋 妳係邊度人呀
大家有冇掛住我呀
Fian. 發表於 2009-11-29 09:19 AM
Miss 妳返黎啦,緊係有掛住妳啦
好閃好靚吖 又就到聖誕...好襯
主任 發表於 2009-11-29 10:37 AM
主任唔轉新look 你套夏老威都著左好耐啦
而家我都係
Fian. 發表於 2009-11-29 10:54 AM
即係又攪掂啦
仲仲幾時同我上家政烹飪班
我幫你同任任買咗煙
Fian. 發表於 2009-11-29 10:57 AM
唔該Miss 下星期好嗎 好耐無食妳手勢啦
Morning 仲仲
今晚食飯喎, 有無時間呀
主任 發表於 2009-11-29 10:58 AM
今晚同屋企人食呀,今晚你同Miss食先,下星期再食你得唔得呀
摸鈴仲仲
gonkong 發表於 2009-11-29 11:00 AM
早呀工工,仲唔除口罩既你
三十七
Fian. 發表於 2009-11-29 11:07 AM
勁呀!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我自己都好耐冇食自己手勢喇
下星期六嚟我度上家政烹飪班好嗎
Fian. 發表於 2009-11-29 11:09 AM
緊係好啦 睇下仲有咩腳
唔除
我仲有 G流感
gonkong 發表於 2009-11-29 11:09 AM
咁耐都唔好,係咪變種呀