返回列表 回復 發帖
做咩唔打我六字頭個電話呀
Fian. 發表於 2009-10-29 09:11 PM
我咪就係打 6 字頭嗰個囉... 6 點 8 打嘅, 點知聽到~~~
你唔好彩喇, 夠膽就.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
hello 淫淫
小飛機 發表於 2009-10-29 09:43 PM
Hello 機機 ^^
淫淫追晒post 未呀
小飛機 發表於 2009-10-29 10:38 PM
啱啱睇完電視咋, 沖個涼先追
Good afternoon Miss & everyone ^^
原來我唔記得開電話
前晚好鬼 high 呀  
Fian. 發表於 2009-10-30 05:36 AM
  整定..........
麽零零...搣匙......柯
榴槤蛋撻 發表於 2009-10-30 09:42 AM
Hello 撻撻 ^^
唔洗問...又唔洗做啦 ~~~
good morning miss
小飛機 發表於 2009-10-30 09:57 AM
Hello 機機 ^^
今日有咩分唇吖 ~~~
hihi 主任,今晚你又有咩節目呀
寇仲~ 發表於 2009-10-30 05:44 PM
Hello 仲仲 ^^
今晚約咗 fd 喺 佐敦食飯, 如果早散又搵倒 Miss 嘅, 就會入沙田~~
你呢 @@諗咗同至愛去邊未呀 ~~
我睇到江華同方剛死左喇,劉錦玲比佢阿媽拉左去坐監...
hkhihihk 發表於 2009-10-30 03:15 PM
Hello hkhihihk ^^
你似乎同 Miss 都好熟喎.... Nice to meet you ~~~
收工 ~~~~
C U ALL ^^
Good morning Miss ^^
Good morning 機機 , ali ^^ & everybody ~~

撻撻, 今日見到廣告, 話 nokia 出左隻上網手指, 下載有 10.2Mbps, 價錢$188 (無限數據) +無限 wi-fi, 可以去 3 shop睇睇喎
小飛機 發表於 2009-10-31 10:32 AM
幾吸引喎, 等我都睇睇先 ^^
係呀, 不過唔知要唔要簽約 我用緊 vodafone 要簽2 年
小飛機 發表於 2009-10-31 11:46 AM
我睇都係睇地區啦, 始終都係手電網絡, 3 喺將軍澳都係嘛嘛....
要簽約就唔洗預我喇 ~~
Good evening Miss & everyone