返回列表 回復 發帖
唔明
Fian. 發表於 2009-9-23 02:55 PM
撻撻話將我地變晒身份, miss 做4奶奶, 淫淫做柴九 跟左另一套劇集
簡單家常小便飯啫
Fian. 發表於 2009-9-23 02:58 PM
幾時整 "大" 便飯呢?  
而家去煮個湯先
Fian. 發表於 2009-9-23 03:52 PM
有咩材料呢? 有冇姣鬆啲煲d 湯咁正
追吓功課先啦
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 09:45 PM
hello 撻撻
miss,要勤力D追吓功課先哪~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 09:47 PM
miss 休息咁耐, 有排追lu.
佢話唔做'九哥'呀~~而家做緊 蔡'潺'...miss..就梗係名妓'小鳳仙'啦~~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 09:52 PM
又俾你激死
今晚劇情講到:蔡鍔 同 小鳳仙 扯到好'行'...之後  小鳳仙 仲' 贈'Q個蔡夫人 添...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 10:01 PM
我都睇緊呢集
miss,,吹雞..話要食冰皮 月餅..同學們識做啦...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 10:21 PM
撻撻, 快d聽日買上去啦, 大班有 "榴槤味" 架, go go go
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
bingo...我正左搜尋有冇 durian 月餅 呢~_~..不過 miss 話聽日逃學去揼骨喎...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 10:26 PM
可以make 後日 appointment 格
miss,,,而家返消防梗..返1日放+幾日..而家返左幾日..肯定放到中秋打後..所以邊個同學仔有蝙蝠電話..可以待勞送上去..呢
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-23 10:38 PM
淫淫同miss 講過之後, 應該ok 喇
good morning miss
我都成日掛住你架機機
Fian. 發表於 2009-9-24 08:55 AM
miss 今日玩開心d 喇
[quote]
親口試過我下廚
回味當晚喺我 "樹"
家政烹飪齊參與
海蝦帶子蒸鮑魚
油鹽花甲用心煮
食到個口停唔住
廚藝好比烹飪書
大膽獻醜唔怕瘀

MISS 真係叻, 我都未諗到點吟, miss 已經出左 model answer.
愛你呢 ...
hello miss
榴槤味~~~

榴槤蛋撻 發表於 2009-9-24 11:22 AM
hello 撻撻 個月餅有你果個陣味