返回列表 回復 發帖
晚上好啊心弦 快d準備心情去旅行啦
心弦妹妹 好番未呀
21 號我唔得閒呀, 要睇 EASON 演唱會....22 or 23 號搵我吖
主任 發表於 2010-3-15 09:32 PM
淫淫有演唱會睇....有冇預我先
晚上好心弦 香港呢排天氣幾好, 唔錯架
飞飞你好~
可以让我知道最近你那儿的天气/气候吗?
还是不太相信天文台~哈哈哈~~
xinxian 發表於 2010-3-16 11:01 PM
心弦, 昨天香港涼左小小, 但今日又暖左dd, 又有太陽, 可以著短袖衫 淫淫都 send 左香港天文台條link 俾你, 可以參考, 真係幾準架
Night night 心弦
香港天文台都幾準嫁
http://www.hko.gov.hk/wxinfo/currwx/fndc.htm
主任 發表於 2010-3-16 11:38 PM
淫淫真細心, very good
飞飞好~~
天文台显示我在香港的那几天都几暖下~~
xinxian 發表於 2010-3-19 08:38 AM
hello 心弦~~~你應該到左香港lu, 希望你玩得開心d, 買多d 心頭好
19-03-2010

怎么搞的~~
今天无端端被老板骂~
根本整件事跟我一点关系都没有~
唉~算了~~~
xinxian 發表於 2010-3-20 01:41 PM
心弦個老板更年期嗎?
乜机机唔约心弦见面咩?
dream1972 發表於 2010-3-22 10:45 AM
hui姐姐, 我自己都忙到死, 今晚仲 9點幾先收工, 冇時間約心弘了
唔知心弘今日去左邊度玩呢?
唔知心弘今日去邊度玩呢?
茶餐室篇~
xinxian 發表於 2010-3-25 03:53 PM
心弦去左銀龍茶餐廳, 好吃嗎 ?
香港的车和人都很多~~人走路快~司机车也开的快~~我们住旺角的一间酒店~~街景都很漂亮~很热闹下~~
xinxian 發表於 2010-3-25 01:34 PM
香港人多車多, 個個都好似我小飛機一樣咁快架 旺角都係好熱鬧, 好多年輕人聚集去玩, 是個不夜天
good evening 心弦
唔错呀~~

可惜无缘同飞飞你见个面~~~
xinxian 發表於 2010-3-28 12:14 AM
呢排忙到暈, 想上嚟都難
飞飞你好~~
听某人话你都几大牌下哦~~呵呵呵呵~~
忙时都要好好照顾自己的身体哦~~
xinxian 發表於 2010-3-29 11:32 PM
我好nice 架 你唔好聽佢講

我呢排成日去上大陸, 但都會小心身體的, 謝謝心弘關心