返回列表 回復 發帖
你那邊凌晨一點, 一早應該去瞓啦, good night.
我男女通食嘅~
blkhu 發表於 2013-1-27 09:53 PM
你男女通食, 與我無關.   貓族對非我族類無興趣.  
无错,有名比你叫,高窦猫,非猫族类吾使旨意埋身
lhy92725 發表於 2013-1-27 10:22 PM
U're definitely right.  
单标价wo。。蒙佬。。
就算越南,柬埔寨d国家可以用美金,都无可能净喺标出一种价钱嘅~
blkhu 發表於 2013-1-28 02:40 AM
係我呢D, 有D鋪頭, 剩出人民幣.  菜牌都剩係簡體字無繁體字, 甚至乎講普通話有貨買, 講廣東話就無貨買. 標一種價錢有幾出奇.
我上佐相,点解冇人比功勋我嘅?
blkhu 發表於 2013-1-28 02:42 AM
好多版主大大都好忙, 除了系統巳設定的$1會自動比外, 其他是人手操作, 佢地唔會走你數, 幾日內會有. 你等吓啦.
甘我就人兽通食~
blkhu 發表於 2013-1-28 02:36 AM
慢慢玩  
護士姐姐是酒館分店呀, 正鋪係個邊.  

blkhu 發表於 2013-1-28 11:08 AM
拍甚麼? 又是你話人獸通食.  唔鍾意嘅叫金魚伯伯黎同你玩.  
好的提議   大傻一號 + 大傻二號  
天下無敵   問題係點引金魚伯伯過黎.  
呢到又無金魚,又無波賭。抽水他可以在佢個兩個竇; 酒館正鋪及護士姐姐屋企, 佢真係無需要入黎. 反而老板出去搵佢機會仲大.
叫個宅男出街  
净喺钟意玩猫啫~
blkhu 發表於 2013-1-28 09:07 PM
你未死過, 在水區玩貓? 你唔知水區好多貓? 找貓E同你打針.
我点解要揾他wo?。。。帮你d拉埋天窗啊?
blkhu 發表於 2013-1-28 09:14 PM
我唔要金魚佬呀!!!!!
好啊~睇你点色诱他过黎啦~
blkhu 發表於 2013-1-28 09:10 PM
肥貓點夠份量色誘陳伯? 要老板娘出馬.