返回列表 回復 發帖
Sweet Lemon!
路人甲前來拜訪!
祖國太愛D人民, 所以你看不到我帶來D手信...
台灣都比強國入侵了
lhy92725 發表於 2014-9-7 10:12 PM
是統一!
祝甜檸檬小姐8月15快樂!

評分次數

• SweetLemon

祝檸姐中秋節快樂!

chan200308 發表於 2014-9-8 05:31 AM
小心豬油!

評分次數

• SweetLemon

呢盒係香港制造
chan200308 發表於 2014-9-8 03:10 PM
香港食物也中招
Cafe早午晚祝大家中秋節快樂
在這中秋佳節以下朋友可平均分享800000000tvb幣
仲有沒人來報到啊?

E 生
Kb大大
粒粒版 - 棄權 (是不是好消息?)
allo
路人甲
ChanSir
Grace姐
125mm
yan1111
貓姐
亂噏掌門人
...
SweetLemon 發表於 2014-9-8 09:41 PM
多謝甜檸檬小姐
呢度有奶奶飲又有錢分咁好架
Anonymous 發表於 2014-9-9 12:39 PM
檸奶會拉肚子
Cafe早午晚祝大家中秋節快樂
在這中秋佳節以下朋友可平均分享800000000tvb幣
每人可分享 47058823tvb幣

E 生
Kb大大 - 唔計
粒粒版 - 棄權 (是不是好消息? ...
SweetLemon 發表於 2014-9-9 07:23 PM
多謝甜檸檬小姐
Chan ~ .... since when 125 joint the 超級"大傻"幫會館
fls125 發表於 2014-9-9 05:29 PM
125, you better go hide at 貓貓's place unless you want to be part of that crappy 大傻幫!
~ Pedestrian_A .... dinner time ? is it morning over there ?

Pedestrian_A .... Diff to hide lah but 125 will hide at sweet sweet lemon cafe ~ cafe can hide meh ~
fls125 發表於 2014-9-10 07:52 PM
I was sleeping when you were posting at 4:52AM here.
Lemon Cafe is safer than Cat Cat's place!  I will come visit you again soon.  
找此人!

如有發現請聯絡小強!
又比你個祖國收埋你張圖啦
lhy92725 發表於 2014-9-11 09:56 PM
其實你用閉路電視已經知道掌門在做什麼. 地址仍然不知道... 要賞金請聯絡小強.
好學唔學, 成日走去學人偷窺。 多啲跟啊檸姐去團練啦。
pknoface 發表於 2014-9-12 06:38 AM
貓貓不是偷窺心術不正掌門
甜檸檬小姐早安