返回列表 回復 發帖
大家中午好快d到1700頁啦,諗到新嘢高
tvbkk123 發表於 2014-9-17 03:58 PM
我會盡力幫忙
這個你就會用心找拉
BeiDouChef 發表於 2014-9-17 05:58 PM
等你煮!
i am not a michelin star chef !
i do not know how to cook luxurious top level beef noodles of expensive...
BeiDouChef 發表於 2014-9-18 05:47 AM
Sometimes price doesn't reflects quality.  It doesn't need to be expensive to taste good.
KK早安
KK現在起碼下午先會閃下
lhy92725 發表於 2014-9-18 10:42 AM
還沒有見到KK
所以貓貓經常去少林
一件你都未攪得掂啦
學咩人搵小三呢?
啃死你呀!
食個Tea算啦你

perfectman 發表於 2014-9-18 07:18 PM
第一張是早餐照片
呢種叫all day breakfast, 而家興
perfectman 發表於 2014-9-19 05:18 AM
晚餐吃午餐肉
午餐肉好啊簡單,方便又好吃
tvbkk123 發表於 2014-9-19 02:53 PM
很肥
貓貓剃毛去新少林寺吹水站出家...
睇AV等於睇烹飪節目,得個睇字,學唔識㗎!
perfectman 發表於 2014-9-20 09:48 AM
我不認為你想學AV一樣跟別人分享伴侶
你試下俾人剃光嗮啲毛睇你會憂鬱冇,我睇你會匿埋個箱頭唔出嚟見人喔
lckiong 發表於 2014-9-20 12:26 PM
可能這裡會有一隻匿名貓
路生週末有咩節目啊
lhy92725 發表於 2014-9-20 03:47 PM
沒什麼特別.  要省錢留比下個月用

上星期加元下跌本星期恢復正常
台灣

洗極都係有限錢,唔入肉嘅
perfectman 發表於 2014-9-20 06:11 PM
我們會先去香港這個陷阱
路人甲親戚太熱情,他們會出來吃飯最後要我買單... 表兄弟姐妹很可能帶男女朋友來, 二十幾人吃飯你知道要用多少錢la...  想點些海鮮給兩位長輩吃也不能,因為需要點二十幾人份量. 雖然我在這邊薪水比香港高, 但我這邊的生活費也較香港高...
我個人會揀有房嘅放題,人頭計,有個底,$200 一位,20人都係$4000, 大方得體,仲可以同佢傾唔好限時,又有包房,諗下啦
perfectman 發表於 2014-9-21 07:21 AM
長輩吃飯要求要去酒樓. 還需要成"族"人去...
老人家想怎樣我付錢沒有問題, 我甚至想點更好的食物. 但我不明白為什麼年輕的也是我付錢...