返回列表 回復 發帖
KK 下午好!!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-23 03:49 PM
Hi Grace, just finished playing flash game?
提供三餐一宿,供書教學唔係問題,係呢個畸形社會真係唔適合小朋友嘅成長!

雅虎有個post:
回收價「插水」 6 Plus跌至9千

有人咁答,你地有咩見解?

"點會蝕到入肉呀 ! 有邊個會做蝕本生意呀 ! 可能先達D卜街開 ...
perfectman 發表於 2014-9-23 09:03 PM
下一代自然會有他們的生存方法. 不用擔心!
先達低買高賣就是這麼簡單
批評人地先達收貨賣上大陸賺錢
但係佢自己亦都係同蘋果收貨賣比先達賺錢
有咩分別?話人哋狗,咁佢係咩?
仲好意思去話人?

連其他人去先達放幾多錢都鬧人
癡線架?
我鍾意賺一千幾百就收手,唔得咩?
香港人而家 ...
perfectman 發表於 2014-9-23 11:31 PM
入貨太多有風險, 先達D商店不是傻瓜... 香港人已經忘了基本的邏輯...
kk Selamat Pagi ~   大家早晨
fls125 發表於 2014-9-24 08:14 AM
125, makan sarapan pagi?
見D炒家輸錢,真係有D心涼
等你炒得咁開心丫嗱!
perfectman 發表於 2014-9-24 08:50 AM
我表弟告訴我阿姨, 阿姨告訴我阿媽, 我阿媽再告訴知我表弟用$6000賺o左$2000...
用六千可以搵到2千,回報相當之高噢
仲使鬼打工甘辛苦咩
lhy92725 發表於 2014-9-24 10:27 AM
不是每天都有這樣的機會...
呢個世界好多機會搵到野炒嘅
lhy92725 發表於 2014-9-24 11:16 AM
炒菜
恭喜 路人A 踩中 25444 金楼29451882945188Pedestrian_A4 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
tvbkk123 發表於 2014-9-24 02:10 PM
Thank you KK!
最唔想就係俾炒魷魚
lckiong 發表於 2014-9-24 02:10 PM
不要太灰心!
你肯定好開心
BeiDouChef 發表於 2014-9-24 03:10 PM
在這裡賺錢比猜韓國明星容易
你地唔知個真相遮
知道你就唔會咁講㗎喇
第一,炒期只有4日
第二,要同人上網搶quota,搶到第二日先可以去買,買咗即時去放,唔放等第二日?一日跌$1000,即係變相要請假去炒!
大多隱憂了,唔講喇,反正忠言逆耳 ...
perfectman 發表於 2014-9-24 07:03 PM
所以我完全沒興趣
面子事大
lhy92725 發表於 2014-9-24 11:47 PM
如果面子係可以用一萬幾千就買得起嘅,算把啦

見幾多一身名牌嘅,打開個銀包,得幾十蚊

一個超經典個案,我識得個人,一身名牌架,問我有無中國銀行戶口,我話有,佢問我可唔可以過20蚊去佢戶口,我話咁麻煩,比 ...
perfectman 發表於 2014-9-24 11:59 PM
為面子會買Vertu la!
冇咁大面紙
lckiong 發表於 2014-9-25 07:07 AM
充大頭鬼
呢個牌子貴嗰部賣US$168,450
真真正正嘅面子機,蘋果行埋一邊啦

http://www.vertu.com/zh-cn/
perfectman 發表於 2014-9-25 12:29 PM
這才是真正的奢侈品! 能買得起Hermes手袋點會用cheap iPhone 呀!
但曾經中國首富個仔都是用爛蘋果之哦
lhy92725 發表於 2014-9-25 03:57 PM
品味不夠好