返回列表 回復 發帖
原帖由 yfgary 於 2008-5-28 12:31 PM 發表
大耳窿......   要捉你去坐牢先得.....
送給bubu 他又5要      咪幚吓他D小咖囉

點知他又給$我   激到我

回復 #376 hihihuhu 的帖子

等你加入先啦 ,你加入左我實收你D裝備同錢:onion10:,等你啦...
我想知道养宠物对我在论坛有咩帮助?:019:

回復 #378 HoDee 的帖子

帮助就大囉   看到邊个唔順眼  放宠物咬他      :onion10: :onion10: 說笑

答案  :   係冇既 :014:

回復 #377 bubu1109 的帖子

順得哥意 失S0意    :014:         費時毛啦啦給炒   :014:
1轉150級

回復 #379 hihihuhu 的帖子

咁我第一個放我隻寵物出黎咬你...

原帖由 mandyken 於 2008-5-29 12:16 AM 發表
1轉150級
加油

本來想比小小紅寶石你,點知....贈送失敗,對方倉庫放不下 200 個 紅寶石!:onion03:

原帖由 HoDee 於 2008-5-28 06:44 PM 發表
我想知道养宠物对我在论坛有咩帮助?:019:
其實唔需要想有沒有幫助啦,這是遊戲ma,玩得開心就好 ,還是你有什麼問題需要幫忙 ,如果是可以說出來,我看看有沒

有能夠幫到你的地方,兄弟幫...人人為我,我為人人

回復 #380 hihihuhu 的帖子

咁即係唔理我啦,我會記住先
dk411:014: ,見你連寵物名都改成 (沉默的求生者) ,咁我就多給你一件裝備啦

成功贈送給 dk411 1 個 法神權杖!

原帖由 raylam168 於 2008-5-29 01:16 AM 發表
hi  帮主and everybody
i come back
level up la
你升得好快 ,已經8轉啦,看來不需要我幫忙了
thx alot bubu because u saport me so many thing n $$!!!!
can u all tell me how u all can find so many $$$$$$$$

回復 #389 jasoomm123 的帖子

其實打怪想賺錢,全靠打怪得到裝備,變賣賺錢,你現在3轉練法師技能,在雪原仙宮地圖打也很快賺

到錢和升級,而真正賺得多錢係高轉時,當你一下能夠打死一隻怪,咁掉出裝備也會比較快和多,到時

回收或是拿去二手市場變賣就ok 啦