返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@: _' x/ G" y4 d3 o, G/ V/ b* H
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
6 E) Y; p3 e5 T1 `# MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
( F( B) x( f1 a8 }5 K黑色真係好型@@
/ q' g+ y5 Y" |3 B8 u) x. Y+ e公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
9 y' N" `3 @% O  ^& U3 }1 z: ]www1.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
1 |+ Q, t8 l9 K; o3 `* xtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
8 ^! E! H! q# ^2 |tvb now,tvbnow,bttvbthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
! ^. r0 W' j4 l7 O- mtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
9 |) T6 f  s7 C3 d9 a公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
% |2 k: k7 P/ F
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
8 Y0 b- p  ~) [' g% M: }6 `$ zwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
3 L7 F. W1 Y% i. Q# h0 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
" K* e/ a5 R" b8 is4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb! ?( N3 E! o9 i/ Z$ l. i
我就鍾意one多d(所以訂左one)
9 G2 ^! f6 A+ \) k1 T* v3 qtvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
6 s. U& P8 ?+ W* ~7 g6 O+ r" sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E  M  `8 I* G
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇0 ~. L% M) r# z+ x
同埋我覺得one影相靚d
2 ^; j- H1 V! T) w3 }www1.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 _& j: k6 {4 js4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www1.tvboxnow.com, J! t! o7 s7 w; z+ S( d: p5 q
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
$ m4 ]8 x3 j( \0 r+ X, G! [tvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
( L) ~1 K! [+ Y8 h; rwww1.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
2 ~* I& {, q0 ~3 L2 m3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我覺得one影相靚dtvb now,tvbnow,bttvb, ~5 ]! d. V9 J6 W8 K8 p$ b
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇1 r9 j) ^! D5 F9 f7 V% @) [
如果講像素既話唔係S4高D咩
: n5 H0 l- L+ K3 G7 H但S4好似都多左好多新功能..?: ]- D4 U/ i( R- z( r5 z! s
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
% t5 B4 n) A: G1 u( ~. uwww1.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
/ a' L3 x& @% [+ [& z# N' v4 P7 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 A1 {/ c% J3 Y7 A. }如果講像素既話唔係S4高D咩
% d4 o6 F* D4 K  Z6 z' D' o7 D公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
& {' s, m4 o, {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
; P6 Q) o) |& i) w/ T) Done鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
, Z& b% N+ s5 x* V) n佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
0 H0 R# g# J) q% `同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
$ Q" X5 W: n" J樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www1.tvboxnow.com( G( ^& f! t* B8 Z
如果係咁咁真係唔洗考慮....