返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正- C1 L/ B" Y! G
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
; d: `' ^/ e' f, S$ utvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 {5 z9 D9 K1 j4 P, a- i
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
: s2 S; P# L6 j! D/ G- C+ n& |公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s# E( P' M1 a, Q9 S0 g+ [! x: J
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎
( H' w. b: `. a: x5 k: ?1 Ftvb now,tvbnow,bttvb講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱公仔箱論壇' l! a1 L2 \' Y: Q5 ]4 K
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
+ A0 x. T+ o6 D! M連傾電話個d都會熱??
% j+ f1 `1 F9 V, I% \我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
* g& p) A2 m/ k) z" a; @+ j連傾電話個d都會熱??
  K4 ~! y8 n# W' z* k我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
1 T0 v7 b' A. C' u( G9 V2 R* Z( @tvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
5 H: p. _3 G6 u& nwww1.tvboxnow.com係, 用一陣就會熱
+ d2 G( j# [! s) h+ E講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便$ J' W+ A6 R5 A: c& J8 F  U, b
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
' O. T( G3 j6 \& J! R) N+ e/ u3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。SENSE TV係咩黎架??
/ @$ d7 g% d7 h! K  W1 D4 [4 D; lwww1.tvboxnow.comSENSE TV係咩黎架??公仔箱論壇6 S  A- |7 ^* _, v+ T- u/ h) `2 S- i6 }
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇+ N! l& p$ B8 t; U
可以將one當做遙控
# i$ e6 ?$ \+ B其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...9 T# Q, O7 I; c9 s+ t, r6 d
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
* ?& m5 G! ~% `' `& V6 E. u
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇2 i; B" ^% G6 D- `9 Q6 i' @/ t
可以將one當做遙控1 ~: a; \$ s1 r$ p
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
% ^( v" A, t- A$ o5 j8 Y公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
- T, h+ q/ y4 n7 G
咁犀利
3 R1 j7 B' V2 `6 G+ q  Cwww1.tvboxnow.com我今晚都出去試下部機先
$ J4 {1 v  \5 i7 A8 k% i; S' _tvb now,tvbnow,bttvb我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
4 m, g( \8 v- F0 @( i魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
" R. r& L0 H! |9 o4 Dtvb now,tvbnow,bttvbwow,你幫我打左支強心針4 M- [) ?# m/ f. v. a( W5 N
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
3 G  f( A$ n( x9 E9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。wow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇; U6 K0 q9 q" q8 u" y
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?' W1 B  f) {- T5 X% U
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
, v: k' @4 O  Z6 r% X
我覺得d電都ok襟! x4 D' p$ T! g8 Y( w
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
' q* w: u- `7 c; k1 b- U0 k- Ltvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm