返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇' }& P8 [' K0 R) N; }) l, [
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
, J6 Q) k+ ^/ p# a樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
" `2 z+ f( V1 e
黑色真係好型@@* e) _3 K  P$ d; b! T
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇: h+ [( o4 L; Z# B% n( U
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
: @1 G$ c8 B) O# O( P% _' V公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
公仔箱論壇0 u9 b, ^7 ^" p5 B5 f, r
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
2 L( U4 n* ]- i9 V6 _好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 E; C$ K" m. y; [& {2 {" E/ m. G' O
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
/ z% [" k' R2 ]* e. Swww1.tvboxnow.com我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...tvb now,tvbnow,bttvb0 Q. Z) `) ^# S  F
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 a$ A) g/ i+ v8 J6 R0 B+ f
我就鍾意one多d(所以訂左one)3 p% _/ e3 d" o
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
: o6 p! U. f7 a: z
我就鍾意one多d(所以訂左one)) g* b5 M/ ]2 t+ X2 s* t
( y& Q- U5 G+ _8 ?3 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
0 O2 ^, I% l; oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
) c8 r! T7 k/ h3 ~. ]: Q! awww1.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
% g7 _8 r1 K1 f: J; S0 A我就鍾意one多d(所以訂左one)% D9 x8 e1 K5 c$ P! {& w
7 a# G! o! K( V/ L9 |$ rwww1.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 K4 m* k& k3 `# I1 f8 Q但S4好似都多左好多新功能..?
! l9 ]. t6 F( R# J9 P
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
) G  S& z5 g5 a/ k& ^) [3 M' ytvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
1 z# T: ^' n8 M3 Ntvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" ]/ P4 l/ N5 [5 X
如果講像素既話唔係S4高D咩
www1.tvboxnow.com" l' O, e5 F4 h& G
但S4好似都多左好多新功能..?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( g2 M+ L7 e0 S3 K9 x
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
: f& r) O( L6 ^1 H' ~' B( ]
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
! O. t- ~3 k- I' btvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
( U4 d& K4 f# K' y* A8 A  o$ Bwww1.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
; N! ~4 w- B% h5 o# Atvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ?/ J8 |; I  i8 O% |3 c" s
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! g) _; ]1 l& r) T3 s% F
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
tvb now,tvbnow,bttvb- Q6 j  g& Z% Y: A- |
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb0 m2 e, b  f# \5 Q: R4 O# u
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
5 j8 [) m1 V: _- o8 p1 a' O+ T. R樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ x) `9 w4 M8 d' W% r
如果係咁咁真係唔洗考慮....