返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎www1.tvboxnow.com: `2 B# }1 \7 d/ g
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
7 c0 [- X# }) Q, V4 ]我覺得one幾好, 自己都用緊公仔箱論壇( c* g; T' S( E4 K% U/ K  R
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
* l5 G6 E9 c: p" j3 z公仔箱論壇one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG2 F+ L$ v; W. t) T
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
( d$ z. [$ E- f; ^& I; q& r# j' R公仔箱論壇下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
' s3 q) j. G# z. c- j$ Z; w; \www1.tvboxnow.com下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?4 I1 T0 C6 X  N0 {
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
1 b4 Y/ s) Y: Y, g2 W係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
tvb now,tvbnow,bttvb8 M6 [+ g7 i) f( V( l7 X: j
one易唔易用呀?順嗎?
0 {- M6 I* U( h# r" g" kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M9 W* q& g. ~
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
, I. D9 N" p2 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
$ ~$ g2 r: n, \. R公仔箱論壇易用呀, htc機既sense ui都好好用架
" w* v' A) K# Y0 m! H7 N# z順, 我玩game同睇片都冇lag過
& z, W8 o" R8 Y7 F$ Z公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ @# G/ I. r& Q/ b& Y) x
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添& @% u# O& M; X6 B5 I
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
- U3 V# J6 p% r. L3 Mwww1.tvboxnow.com我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
tvb now,tvbnow,bttvb, [7 Q0 Y; d; e
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
& ]$ A7 a/ c* a# Ymaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% d; t7 w0 m1 r5 J! X! T
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
www1.tvboxnow.com' V2 n5 @7 d5 H- F- S! ~  }
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
0 n0 f5 o: z% a3 iwww1.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
5 E% N) ]" v3 O$ \. N+ M- y
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
www1.tvboxnow.com/ f. X- O6 x$ W8 |- X" \, h
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- v& G7 k- X) i* D/ U1 \4 }
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
5 J, ?. u6 m! ~; b* ewww1.tvboxnow.com原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onetvb now,tvbnow,bttvb0 Y  |: `$ e8 U) u' f
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
/ c5 G( ^; ?2 {' T5 B/ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌