返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買- m. X2 @9 \/ \3 F. \3 Q& N% w# L
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
www1.tvboxnow.com  c" \+ y2 B& D( t  a1 u: N
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
9 t3 c  b! ]+ D  u4 P6 w" M  H* H/ ?6 rwww1.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T% Y, ^5 r& Y% s: g
我睇過廣告好似話係叫htc sense?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 f. {/ P: A  Y7 X$ e8 O6 u
不過htc邊部好?
: f7 ~  h  W* K& ?5 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?
8 g/ L5 f/ A$ p) B# ~' etvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
) I# b9 t2 a4 V4 r2 M! tsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
/ e8 n8 O; [, ]1 W7 i5 Vwww1.tvboxnow.com係呀tvb now,tvbnow,bttvb7 S( L7 N, Y; w' L5 h7 b% B  j9 m
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 X7 o( h! J: }, ^9 P  d
咁htc既話邊部好呀?@@
2 O( x) o7 p: f: O- o- v0 u公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 @& W9 J' `- D& [" ^# j6 h
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
8 `* P0 H0 {0 W
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇+ ?4 R6 A; x: O9 [  ~
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. l- Q# f! ~: E" o9 A  R; C
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
" |3 J* f0 y2 E公仔箱論壇不過香港都有蝴蝶咩???
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ~- ~+ S+ U' U9 b- c& @; w
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O, F/ q( M. y0 @
不過香港都有蝴蝶咩???
# q, Q- U- e* m7 z0 G% x9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
0 C* C0 z" @; z/ h) i有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ?8 w2 ?1 |. h% }, `
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" H' \% C7 m  o* y7 ^2 W+ Z& ?0 e
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A( _4 G5 Z( ]8 b6 J2 l% A6 ^% b
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
  }' V4 S  b# ]/ D8 g3 W) K
個個都話one@@
9 J/ C2 e8 O- L  o) b公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
www1.tvboxnow.com# f% N0 n/ d2 G, q- n
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' [1 S; j8 D2 ^+ Y
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www1.tvboxnow.com. K8 p1 y3 z; k3 Y  ~
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
* w+ T/ e  H1 U/ A/ e- [1 {% cwww1.tvboxnow.com個個都話one@@
2 }$ G( g! x& Y% Zwww1.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?公仔箱論壇* ]8 d+ }8 Q# Q5 ~$ i2 W
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
7 W3 q$ @! i8 a* k
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
) g! b; D; [5 R; [: nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb2 U2 e3 Y" I3 d  A
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
tvb now,tvbnow,bttvb5 @5 S/ M# q# ]
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' b; T1 }' q& |$ s7 m# D( y
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
& Z6 {! @9 R: `0 B- W4 Itvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
" ]; M! {3 m, @' \# P5 ], T$ C$ }公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
) G8 c1 X( b' O) m  H5 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag