返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買公仔箱論壇8 R7 F: M1 d2 p, \: ~- j
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
  v3 }/ h5 d+ D- J) \: x  C0 n. Mtvb now,tvbnow,bttvb咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇# h% O6 b3 O: s
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
5 P3 Y9 B. r# P; Z0 j: }5 L! P公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
3 i7 G6 P- o% r1 ^" n! t! J- Awww1.tvboxnow.com不過htc邊部好?
' z- C) t% k& g# awww1.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?tvb now,tvbnow,bttvb: G5 N; _5 X! v/ j
不過htc邊部好?
  j) B4 @1 j! s: ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
2 J6 A' A9 U( u3 t9 \
係呀+ c/ |; X! k% F+ k7 n) V; |
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
www1.tvboxnow.com5 J2 G3 j, A2 j8 Z" Q
咁htc既話邊部好呀?@@tvb now,tvbnow,bttvb$ b3 @; I$ t; G9 _& y" v9 q
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
( a" e1 i  S6 t' c' Q# X: k公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
公仔箱論壇3 B3 D$ z. d& o8 M* V% U3 H
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% F4 B# _) m) k/ G
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
公仔箱論壇( V) ?' W% v& m% _/ b) V" f
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
  c! r' c3 n. C: C4 x; e. Y6 ztvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
, j; m& M! `2 H6 `6 T% S# `9 c1 Iwww1.tvboxnow.com我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www1.tvboxnow.com& V- s$ W/ b4 ~1 v* Z0 F0 z: _) ?, z
不過香港都有蝴蝶咩???
( e5 x) M  M1 A6 P( \www1.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
3 Y% I( v% x& K/ Ewww1.tvboxnow.com有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
( K0 y, o$ C$ y
係呀公仔箱論壇; \/ R; Q: {! _  U- I& v. _
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱tvb now,tvbnow,bttvb- z3 ~9 K  z) D3 i0 W$ L/ Q: d
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
3 L8 m: z5 S7 T$ A: D% w* T8 X+ d
個個都話one@@www1.tvboxnow.com- ~0 M/ \( ?7 Z
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
' L, a; d! `! L0 A! E! Q【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇- L- F- t' z6 d0 b" Z. N6 Q
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ L/ e* \6 U6 Z7 t5 t+ i) z* R
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
  G% B3 m( E4 s, h  l( x
個個都話one@@
4 l9 b0 o; J- j( ?* w$ U+ h! M4 Xwww1.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?: ^0 m; c/ A! I0 b% I
sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
公仔箱論壇% N; K* B4 P5 ^5 k! x) W/ O9 N
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇- d# ]9 o# |% q4 Z
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Y  b8 O. ?' E2 x+ p' p2 z
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
tvb now,tvbnow,bttvb( l$ r+ a* m6 o% w6 [* o; T, D
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題- }( s0 i  p3 |2 i, w; j7 Z. T7 m
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
: M/ i! z5 h0 p  C! z& {鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
. c- r/ f9 D4 H7 k公仔箱論壇yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
) P5 H* Z* a' T- B6 Z! k' _% a例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag