返回列表 回復 發帖
www1.tvboxnow.com+ u8 N# \/ m$ D" a6 ?/ @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ]2 A$ c9 y# _& t/ I8 R7 `
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!0 _) c: A1 z- [' {% x
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:52 AM
% p  g* ~* @$ |/ p% R! J  _

2 e) ~# j6 S% _: Q) _話時話,周星馳拍王祖藍好唔好睇呢?
; f7 W" u4 X' A$ M& R但呢兩個食腦人行埋一齊机會好似唔大,實鬧交。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-14 03:17 PM 編輯 / I0 g& Y8 K, Q$ [

' a% u( O0 Y7 H0 O/ c
8 K; q' Z3 h' |8 P# n- i; G公仔箱論壇
& Z( |) K- j3 M, D" x* p: ilamlam賣廣告公仔箱論壇, I+ e4 q, `  `, Q1 M) y
大文細佬 發表於 2014-11-13 01:51 AM
www1.tvboxnow.com% S, m: X  n) `6 R2 f
公仔箱論壇7 B3 Y* @; w3 z5 R& o
哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。www1.tvboxnow.com# F# T1 x7 x! ?2 f: W: v
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
* c+ `* b( l, p7 w% [3 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇& ^: P7 D; m" w6 A/ U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)& r% f- B/ g& n: y/ b& I! A8 {+ e8 A

* o7 S) o* `1 q0 X2979866( h0 k# T% z" E7 @. A% r7 \* V
3 s4 h$ h. Z- U公仔箱論壇Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。公仔箱論壇! R4 I8 j' ?" y

0 a" T0 C$ T/ {9 y" A- U2979862297986329798645 T/ q6 |# {5 A) Z* z
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...; L9 k# w- z2 L% l3 i. M
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
9 y) t6 l. G$ P" R/ b1 mwww1.tvboxnow.com
6 S. ~* ^2 H: p) ]tvb now,tvbnow,bttvb我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
; D' r) [6 a" \+ lwww1.tvboxnow.com2979882
' t' R) T9 N4 \' l/ W6 j+ j: z; v公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb. }/ [8 X4 ?7 T3 P" |, F. E( L
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?) C1 c, J7 e; A+ b3 ~0 k9 i

' ~! @& ]0 n' y0 T, F1 _3 F我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...www1.tvboxnow.com* m# z1 G; [; Y7 s) a9 {  J0 L8 }
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  p: @4 @+ S5 |; {: h' k

; I, M1 }5 a0 Q# _4 F- ~* l我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)公仔箱論壇9 J/ X- ^' n  N8 e
Vivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。) a9 ]) y; g# C& J& V7 B) j/ E: Y
我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中醫師可能會應啲病人要求,轉晒用啲「心心」、「花花」甚至卡通公仔「啫喱杯」做拔罐療程啫。tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download, C  S2 z3 B0 D6 N( C
4 h7 b2 l- a6 k1 b1 t1 H* f8 H9 S
...
0 I9 k1 K5 i' z* M# \0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
' g/ s+ g1 _, `) _: w公仔箱論壇如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
& \- I, Y, F! m% Y6 h) u8 rtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com% R8 n, v  ~! I: ]
& r! s" G* s" Z- T  x; D公仔箱論壇www1.tvboxnow.com8 U) d9 G# i/ x: I7 {2 Q* t
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
9 Q$ t, X8 l. b9 Y1 ^+ Z大文細佬 發表於 2014-11-14 01:54 AM
$ ]1 ^1 {3 U9 ~0 @( t9 Twww1.tvboxnow.com& ^/ P9 B% h/ R$ ~
呢場直情失望添啦,事前啲演員仲吹到幾咁好睇同精采,我都係覺得《愛我整榴槤》好笑啲。
+ c* a2 o/ Z3 j& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C6 @% k3 p" |' |6 w5 I% o
tvb now,tvbnow,bttvb/ |4 j* l: z; W& _6 z
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐' A9 y$ \( N+ y2 G& M) Z$ [5 D# i
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
+ h& ~& g+ ]* v. R, W3 P& b: Y+ Htvb now,tvbnow,bttvb
8 O8 C3 ~: n/ P- F& R: R係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。
% ]. c. b. ~4 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb' T) B5 u& |3 J: C  v) I( @& R

( c+ N7 u' K# R: P喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲時我見啲外國人都幾buy呢類「火療」醫術咁噃。
7 M( Y; p1 F4 N

) ]) Q# O! Q. A8 h* b- u8 T- S公仔箱論壇我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
- u0 t  n' w7 C4 w& aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-14 01:56 AM
" R4 W; r, f2 R4 j# N& l2 @# S5 U1 x; J+ |9 d% l$ u
係呀?
* b8 M: j, P! q* C4 E9 D. H# Y9 S0 W咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
: @- N* `4 P  `* J% o
* k& x2 ?, l0 v2 N  G  j公仔箱論壇另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢?
: f) O1 i$ Z  Y0 l4 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐www1.tvboxnow.com5 a6 a$ x9 D: W' {  o2 }+ T2 Z
mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
9 u( }4 q$ j9 i. C: N
- H. |, C1 B+ O! ?  jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁得意我都想試下呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- O) Y; E( K) j! v9 v/ t
6 R! i- \! \* |/ A( ?& q
係呀?公仔箱論壇( e  J& x+ F% y. g+ b- b
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
0 g# r# R$ X& |4 r6 @
6 y# F9 Y% a; G2 U2 P公仔箱論壇另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ e7 T# ^% r1 I, W- B3 h- N
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
6 J3 c+ M" [$ |6 \, K6 X1 F$ K9 pwww1.tvboxnow.com
+ S( g9 }: U' F. S) i* S祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  X, D3 U' f3 t9 @: I

4 ^# p& V% f% U# d7 ^! _www1.tvboxnow.com咁得意我都想試下呀tvb now,tvbnow,bttvb" L' z+ l. a  t' b) f& H
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:23 AM
7 F. {) n5 f0 P( L自己玩拔罐好危險架喎。
有高Manager參與確係特別好睇。公仔箱論壇# ~  G- n- K7 E$ X! Y3 @
玩《華麗明星賽》一幕雖然短但都令人會心微笑。
公仔箱論壇/ L* l# {* h6 N% V
. ?" @; E# ?# L3 U
* Z' U  J2 n; t, g( NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自己玩拔罐好危險架喎。6 O; b- a! i0 L3 ?: u
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
6 G7 k; Y1 ~5 o# J2 Y5 }2 \
舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
" n# G( e" o( ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。舊式用火燒個罐就會危險,家陣用抽氣抽真空好安全,鬆緊可以自己控制。大文大佬可以試試無彷
- \0 _( r5 a- N- |+ k/ g+ F' pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:43 PM
公仔箱論壇; o% W/ T8 S$ W4 Y7 [0 T
www1.tvboxnow.com7 Y9 C* H) E& G' h7 D/ x* X% `0 t! ~
係呀,真空嗰隻我都幫屋企人做過,幾方便又安全。
. l+ K: r* \! v: V4 Gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇5 b, B. s, ~# H' e
係喎,mnb1123兄你前排都有做「拔罐療程」嗰喎,睇完嗰集之後,有冇興緻喺屋企(中醫師肯定唔會啋你)揾個「Kitty」啫哩杯自己試吓,不過好危險都係唔好搞囉。tvb now,tvbnow,bttvb) p6 q( h/ H: {
2980492TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; f+ B. S$ V( t

0 y. h& c& u1 y9 w% H  W9 z, \5 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喺美國唐人街做「拔罐療程」係咪好貴架,睇戲 ...www1.tvboxnow.com# Q# k, P0 ]1 K1 h. u  L
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:48 PM
公仔箱論壇& _, g2 S* ?7 s4 N4 _9 f* r/ v
有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。9 M0 u0 {3 J5 A4 M, X  [( M
我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗車都鐘意做推拿按摩.拔罐,保险公司俾錢,效果又好.有D鬼考牌開公司做老細