返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
$ X/ f; k: H0 [: G5 Ftvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦tvb now,tvbnow,bttvb4 C$ o" q, }5 j
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
6 T& ~" ]8 b- K+ n5 |黑色真係好型@@; d0 R! ~0 e8 u( W# ^& j
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb; {$ D* g, ]$ O( Z8 `. Q: C6 H1 O
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
6 V( ]* ~, I" Q9 \9 D: i, `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i4 e  n& H7 D
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇9 ^9 p% Y8 i$ w
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨www1.tvboxnow.com% q) X( \/ ~. m7 P; t5 V  M
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
; m$ T& z5 }6 p& {* h+ e" T9 vwww1.tvboxnow.com我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
5 ]' d7 Y( }4 O魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
  O0 V1 |, Y$ Y. f3 ~9 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
/ }( H, h; o7 ~- f) ?s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
1 l  ^8 _* v6 @我就鍾意one多d(所以訂左one)
3 Y: O" x( a3 M+ r7 rs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價! I3 S0 G; G) C5 O" y. ^
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
# V2 b7 N7 i- r) W6 k. \www1.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
8 r, V+ A4 H$ h& ]$ Xtvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
2 R) v5 f3 o% P& d% i1 I公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)( Q% K' O9 Z) ]! g0 B5 [; q
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. [( t8 F3 R  R; O- r4 Z. ?2 awww1.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
* T% J  w; C7 R公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 b, \8 U! p+ H# d( e8 Z
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵/ S( W$ A7 B7 h" e' x; N
同埋我覺得one影相靚d& |; y/ q3 j5 C
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
  b- R5 v/ e- d' J5 ]  s2 Rtvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
% s) h9 H( C. O; T8 B) }6 S6 [+ ^tvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?
. y$ w4 \; H- }" W* J7 n& ^魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
6 d2 Y  T. v' ]! d6 x佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
* i* t9 P5 B/ T/ cwww1.tvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
* Y, x# Y7 I# x6 j& y公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
% t8 u1 G9 n7 y* b2 z9 \& {! Z4 K* wtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇! x- T2 l" \: h* {  x! ]( T
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇( u0 o! _+ S6 j% w5 _6 R: a* @
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
4 m0 K0 t* U1 Y3 n. v7 ?
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇5 ]- C  B' d) E& m9 m
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
9 M# Z) e1 X7 D* v2 u8 B9 f9 N樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
  w4 p9 }6 z1 H4 g+ Iwww1.tvboxnow.com如果係咁咁真係唔洗考慮....